To je to što me zanima!

Planirajte dugoročno, mislite na budućnost vaše djece!

Želite li djeci pomoći u ostvarenju životnih snova? Omogućiti im nastavak školovanja? Ne brinite se. Uz osiguranje za djecu sKoki, olakšat ćete djeci prve samostalne korake
Vidi originalni članak

Želite li djeci pomoći u ostvarenju životnih snova? Omogućiti im nastavak školovanja?

Ne brinite se. Uz osiguranje za djecu sKoki, olakšat ćete djeci prve samostalne korake u životu te im pružiti sigurnost i zaštitu kada im je to najpotrebnije.

sKoki je mješovito životno osiguranje sa štednom komponentom, uz višekratno plaćanje premije. Trajanje osiguranja može biti od 4 do 25 godina, uz uvjet isteka osiguranja između djetetove 17. i 25. godine života. Pristupna dob osiguranika (roditelja) je od 18 do 65 godina dok je pristupna dob djeteta od 3 mjeseca do 15 godina.

Mnogo je dobrih razloga da odaberete osiguranje za djecu sKoki, a mi ćemo navesti samo neke: sKoki omogućuje zaštitu djeteta u slučaju nepredvidivih životnih situacija kao što je nastanak teške bolesti djeteta te u slučaju nesretnog slučaja (nezgode), a koje uključuje isplatu ugovorene osigurane svote za slučaj nastanka potpunog ili trajnog invaliditeta, isplatu u iznosu 250,00 eura za prijelom kostiju te isplatu ugovorenog iznosa dnevne naknade za boravak u bolnici. 

Također, osiguranjem za djecu sKoki, dijete je financijski osigurano i ako se roditelju dogodi ono najgore. U slučaju smrti roditelja, financijska budućnost djeteta neće biti ugrožena jer će mu se odmah isplatiti 50 posto ušteđenog iznosa, a preostalih 50 nakon isteka osiguranja. Osim toga, sKoki nagrađuje učenike koji završe sve razrede srednje škole s odličnim uspjehom jednokratnom isplatom u iznosu 5 posto osigurane svote.

Za više informacija posjetite www.erste-osiguranje.hr


Idi na 24sata