To je to što me zanima!

Planirao novi požar? Uhitili su mladića koji je palio kontejnere

U ruksaku mladića uhićenog noćas policija je pronašla bocu s benzinom. Sumnja se da je zapalio niz kontejnera na području Kaštela. Predali su ga pritvorskom nadzorniku
Vidi originalni članak

Kaštelanska policija uhitila je mladića na području Kaštela osumnjičenog da je prošle nedjelje u Kaštel Štafiliću izazvao požar na kontejnerima koji je zahvatio restoran u sklopu škole, i još nekoliko požara paljenjem kontejnera, priopćili su u nedjelju iz splitske policije.

U ruksaku mladića uhićenog noćas policija je pronašla bocu s benzinom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 25-godišnjak na području Kaštela počinio dva kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

- Osnovano se sumnja da je 9. veljače u krugu škole u Kaštel Štafiliću zapalio plastične kontejnere, nakon čega se požar proširio i zahvatio restoran u sklopu škole, kojom prilikom je nastala znatna materijalna šteta. Maldić (25) je osumnjičen i za izazivanje požara istog dana u Kaštel Starom, u kojem su izgorjela tri suncobrana i plastični stol ispred ugostiteljskog objekta u ulici Koriolana Ćipika, a oštećen je i prozor na susjednom objektu sportskog kluba. Osumnjičen je i za  izazivanje požara na dva plastična kontejnera koja su u potpunosti izgorjela u Kaštel Kambelovcu 28. siječnja, te požara od 11. veljače ispred ugostiteljskog objekta na Obali kralja Tomislava u Kaštel Starom, u kojem su oštećeni suncobrani i fasada kuće, u kojoj su se u trenutku požara nalazili stanari", naveli su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 25-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • EvEvil 16.02.2020.

    Dečka na zatvoreni odjel psihijatrije i problem gotov.

  • zelot 16.02.2020.

    Baš me zanima hoće li dobiti više ili manje (8 mjeseci) zatvora od pokojnog Kristiana.

  • 16.02.2020.

    Pa dajte ga na psihijatriju "na promatranje" na 30tak godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare