To je to što me zanima!

Mladić pijan zaspao s nogom na gasu? Izgorjela su dva auta

Na Trgu Slobode u Mošćeničkoj Dragi u noći sa subote na nedjelju oko 3.50 izgorjela su dva automobila. Požar je izbio na Daciji, a potom prešao na Hyundai
Vidi originalni članak

Na Trgu Slobode u Mošćeničkoj Dragi u noći na nedjelju oko 3.50 izgorjela su dva automobila. Požar je izbio na Daciji, a potom prešao na Hyundai. Kako neslužbeno doznaje tportal, mladić (23) pijan je zaspao za volanom Dacie koja je bila parkirana, a noga mu je zapela na papučici gasa pa se motor pregrijao. Mladić iz auta uspio se probuditi i na vrijeme izaći iz auta, no autu nije bilo pomoći, kao ni Hyundaiju parkiranom pokraj njega.

- Djelatnici su izašli na mjesto nesreće i ubrzo ugasili požar te ostali zaštiti barke u blizini budući da je do požara došlo u lučici gdje su privezana plovila. Točne uzroke požara utvrđuje policija - potvrdio je zapovjednik vatrogasne postrojbe  Opatija Mladen Šćulac.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • pijani vozač dacije 10.12.2012.

    evo ja sam taj pijani vozač dacije koji je napuhao 0.28 promila,nemam 23 godine itd... uglavnom da ne nabrajam glupoti koje ste napisali, mislim da bi se ove "novine" trebale zvati "Navodno 24 sata ? "jer dosta koristite takve riječi i znakove koje izražavaju nesugurnost u ono šta pišete.. i suosjecam sa vama sto nisam izgorio pa da još bolje možete prodavati vaše "novine"

  • FilipMiletic 10.12.2012.

    kakav zvuk auto proizvodi kada je u max okr. i kolko vremena treba da se razleti masina MORA DA JE NAMJERNO NESTO DIVLJE POKUSAVAO

  • maximinimax 10.12.2012.

    Dacia opasna i dok stoji

Komentiraj...
Vidi sve komentare