To je to što me zanima!

Planula je vikendica uz Kupu: Migranti nisu ugasili grijalicu?

Na intervenciju su odmah pozvani vatrogasci, no iako su ga gasile ekipe DVD-a Duga Resa, Prikuplje i Bosiljevo nisu uspjeli obraniti objekt i on je izgorio do temelja
Vidi originalni članak

Potpuno je izgorjela drvena vikendica u srijedu poslijepodne u vikendaškom naselju Johi uz Kupu na području općine Bosiljevo. Požar je izbio oko 17 sati, a očevidac požara koji je uspio ući u unutrašnjost kuće uočio je upaljenu grijalicu uz krevet gdje je pretpostavlja se požar i izbio i proširio se objektom.

UPOZORENJE POLICIJE Na migrantskoj ruti mogle bi se naći ove hrvatske županije

Na intervenciju su odmah pozvani vatrogasci, no iako su ga gasile ekipe DVD-a Duga Resa, Prikuplje i Bosiljevo nisu uspjeli obraniti objekt i on je izgorio do temelja.

Kako Radio Mrežnica doznaje, u vikendicu koja je nedavno prodana novim vlasnicima u posljednje je vrijeme provaljeno tri puta i svaki puta su u njoj boravili migranti koji su je koristili za prenoćište na putu prema zapadu.

PODIGNUTA OPTUŽNICA Četvorka krijumčarila migrante preko Bosne u Hrvatsku i EU

Mještani smatraju da su i ovoga puta noću u kuću ušli migranti i vjerojatno ostavili upaljenu grijalicu, navodno su tada i bili viđeni na tom području. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • domoljub029 27.04.2018.

    Bojim se da će migranti morati potražiti novu Vikendicu.

  • zgbzagreb 26.04.2018.

    Misliš ILEgalci? Na njih misliš?

  • 26.04.2018.

    Krasno bome....provaljuju u tuđu imovinu,koriste je i još na kraju užgaju....imam empatiju za ljude u nevolji,ali ovo je čisti kriminal...

Komentiraj...
Vidi sve komentare