To je to što me zanima!

Planula su dva drvena broda, vatru su gasili sat vremena

Brodovi Otac Duje i Jerolim dugi su 28 metara. Njihov vlasnik je Jerolim (50) iz Sumpetra u blizini Omiša. Jedan brod je sagrađen 1954. godine u Zadru
Vidi originalni članak

Dva drvena broda duga 28 metara, 'Jerolim' i 'Otac Duje', izgorjela su u petak ujutro u Sumpetru kod Omiša. Vlasnik brodova je Jerolim (50). Vatra je oko 5.30 buknula u unutrašnjosti "Jerolima" koji je znatno više oštećen, te se potom proširila na "Oca Duju" kojem je izgorjelo nadgrađe. Vatrogasci iz Dugog Rata i Omiša požar su ugasili nakon pola sata. Brod 'Jerolim' izgradili su još 1954. godine, a vlasnik Jerolim ga je kupio prije osam godina, preuredio ga te s njim i drugim brodom vozi turiste po splitskom akvatoriju. Policija još uvijek obavlja očevid, nakon kojeg će biti poznati uzroci izbijanja požara na turističkim brodovima. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pernica 12.11.2010.

    žao mi je ovih brodara, poznam ih osobno, to su jako vrijedni i pošteni ljudi- štete su mogle biti i veće, jer tu je na vezu još 10-15 brodova, turističkih!!! pohvale vatrogascima koji uvijek na vrijeme reagiraju!!!!!

  • TITTO 12.11.2010.

    . ..MOŽDA Bi Ivica TodoriCH MOGAO OBJASNITI WAR"UUM SSU PLANULLA OVA OBA BRODA. ..REPUBLIKA"CRVENI VUKOVAR". ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare