To je to što me zanima!

Planula kuća: Stanari bježali od vatre, vlasnik je ozlijeđen

Gusti dim nadvio se nad obiteljskom kućom u Debanićevim stubama u zagrebačkom Vrapču. Požar je buknuo u subotu oko 20 sati u potkrovlju kuće
Vidi originalni članak

Gusti dim nadvio se nad obiteljskom kućom u Debanićevim stubama u zagrebačkom Vrapču. Požar je buknuo u subotu oko 20 sati u potkrovlju kuće.

Vatra, koja je buknula u potkrovlju, proširila se na prvi kat. Dok je gorjelo krovište, stanari su u panici istčali iz kuće. Vlasnik (57) ozlijedio je glavu dok je, navodno, iz goruće kuće izvlačio djecu. Prebacili su ga u KBC Sestara Milosrdnica zbog porezotine na glavi. Na teren su izašli vatrogasci sa šest vozila. Ubrzo su uspjeli ugasiti vatru. Ne zna se zašto je požar izbio. Stanari su nedjeljno jutro proveli u čišćenju požarišta. S krovišta kuće lopatama su u dvorište bacali izgoreni ostatak namještaja i nagorene crepove. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • EminPraskatone 09.09.2013.

    ovo je stvarno bilo sokirajuce i tuzno, nikad nece se to bogatima desit.. trebali bi im sad svi iz kvarta koji vidite organizirat nesto da se skupi za njih, jer nije samo kroviste kako pise..

  • kung fu panda 08.09.2013.

    užas hajde novinari sad pomozite čovjeku

  • General Lee 08.09.2013.

    Pušio nargilu pa popušio kuću XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare