To je to što me zanima!

Planuo dom za starije ljude u Japanu: Poginulo jedanaestero

Zgrada koju je zahvatio požar, izvorno je bila tradicionalna japanska gostionica izgrađena pedesetih godina, potom je preuređena u hotel, a kasnije je pretvorena u centar za podršku starijim osobama
Vidi originalni članak

Jedanaest osoba poginulo je u požaru u rezidenciji za starije ljude s financijskim poteškoćama u sjevernom Japanu, priopćila je policija u četvrtak.

Požar je izbio nešto prije ponoći po lokalnom vremenu u staračkom domu u Sapporu, glavnom i najvećem gradu otoka Hokkaido.

U požaru je stradalo osam muškaraca i tri žene, a još pet osoba je lakše ozlijeđeno. U tijeku je istraga kako bi se utvrdili uzroci požara.

Zgrada koju je zahvatio požar, izvorno je bila tradicionalna japanska gostionica izgrađena pedesetih godina, potom je preuređena u hotel, a kasnije je pretvorena u centar za podršku starijim osobama bez sredstava.

Sobe su bile na prva dva kata, dok je na trećem katu bilo spremište. U centru su radile dvije osobe, ali samo tijekom dana, dok preko noći nije bilo niti nikoga od službenih osoba.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • uspavan 01.02.2018.

    hahaha 26 beba:)) znači svaka od majki izbjeglica koje su u zadar došli - ima 2 djece od kojih 2 bebe?? hahahah, i nikom čudno, niko se ne pita - pa zašto nas LAŽETEE!!??

  • uspavan 01.02.2018.

    hmmm, novo jutro, opet ni riječi od naših svestranih medija o autobusu djece i izbjeglica koji su "doselili" u zadar pod okriljem noći?? 26 djece od kojih 13 beba:)))) i nijedne slike??! u nijednom od medija?? "zdnet.hr 40 izbjeglica doselilo lilo u zadar", kako koriste trenutak dok nacija gleda prema splitu, najavili iako još NITKO nije stigao, ponajmanje AUTOBUS djece. :DD ali, ko pita:SDD

  • nepoželjan 01.02.2018.

    11 u japanu? pa kaj je to samo pola sobe zgorelo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare