To je to što me zanima!

Platili 5000 eura za izlet, a kad su stigli ostali su bez smještaja

Maturantima Srednje tehničke škole iz Pule umalo je propao stručni izlet u Bratislavu. Njih 68 u utorak navečer stiglo je u hotel Tatra gdje su trebali biti smješteni...
Vidi originalni članak

Maturantima Srednje tehničke škole iz Pule umalo je propao stručni izlet u Bratislavu. Njih 68 u utorak navečer stiglo je u hotel Tatra gdje su trebali biti smješteni, te doznali da njihova rezervacija uopće ne postoji.

Na stručno putovanje otišli su preko putničke agencije Zeatours iz Pule, za koju je posao rezervacije smještaja trebala odraditi partnerska agencija iz Bratislave Infinity Travel Sport.

- Agencija iz Bratislave uzela je novac, a smještaj u tom hotelu nikad nije rezervirala. Prije odlaska na put uplatili smo im oko 5000 eura. Ostali smo bez tog novca te smo iz našeg ‘džepa’ platili punu cijenu u drugom hotelu. Oštećeni smo za oko 10.000 eura - rekao je Floris Milohanović iz Zeatoursa.

Slučaj su prijavili hrvatskom veleposlanstvu u Slovačkoj. Napominju da učenici ni u čemu neće biti zakinuti, a s putovanja se vraćaju u petak.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Vlad 16.09.2016.

    Vidio sam anketu iz jedne OŠ u Zagrebu. Više od 50% djece nije bilo na Sljemenu a manje od 10% posto je vidjelo Nove dvore (Jelačićeve) u Zaprešiću. Odredišta se biraju gdje profesori žele ići a djeci je do druženja pa makar i u susjednom gradu. Edukativne izlete uglavnom prespavaju poslije noćnih "radosti"

  • namata 16.09.2016.

    Radim u turističkoj agenciji i poznajem cijene maturalnih putovanja. Najžalosnije je to što tjedan dana ture Beč-Prag-Bratislava ispadne jeftinije nego tjedan dana na Jadranu. I kod nas mogu biti smješteni u hotelima s 2* i nekim hotelima s 3* jer naši hoteli ne primaju grupe učenika, a i ti što primaju, mogu ponuditi najosnovnije što naravno djeci nije dovoljno, a pogotovo roditeljima koji očekuju da za malo novca djeca budu u vrhunskim hotelima. U moje vrijeme, mojim vršnjacima i meni bilo je najbitnije da se provedemo i da imamo osiguranu hranu i smještaj. Nije bilo bitno ima li soba TV, 3 ili 4 ručnika, pahuljice za doručak ili ne daj Bože, pauka u sobi koji na kraju preraste u krokodila

  • fegelein 16.09.2016.

    I don't see what is so special in Bratislava, most of people who live there flee from there to our Adriatic coast. Only we always have to do opposite. In Bratislava you can only get drunk, nothing else. No sea, no parties, no warm weather. Next time rent a hotel on some of our marvellous sea islands and let money stay in Croatia.

Komentiraj...
Vidi sve komentare