To je to što me zanima!

Plenki zove, njoj već neugodno: DORH i Vlada tvrde da on nije zvao Hrvoj Šipek za Paladinu

DORH i Vlada tvrde da Andrej Plenković nije zvao Zlatu Hrvoj Šipek za Paladina
Vidi originalni članak

Nakon što je javno priznao da je zvao glavnu državnu odvjetnicu Zlatu Hrvoj Šipek zbog "huškanja" na ministra Marija Banožića, premijer Andrej Plenković se opet našao u neugodnoj situaciji. Tjednik Nacional je objavio pozivajući se na tri neimenovana izvora da se premijer raspitivao kod šefice DORH-a i za izvide o novome ministru graditeljstva i prostornog uređenja Ivanu Paladinu. Dodatno, objavili su da Hrvoj Šipek dolazi barem jednom mjesečno u Banske dvore te se ne upisuje na porti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • ilmare 26.05.2022.

    Šipek dolazi jednom mjesečno u Banske dvore i ne upisuje se na porti ? A zašto ? Pa neka ulazi i izlazi na stražnji ulaz,kad je već tako ....

  • Luna777 25.05.2022.

    Mo'š mislit da ju nije zvao za sve ministre koji su na tapeti. I još joj rekao, pazi što radiš, mi smo te postavili mi te možemo i smijeniti u Saboru. Pa naravno da Plenković to neće priznati kao uostalom i svakodnevne afere koje izlaze na vidjelo, tako dugo dok mu novinari bjelodano ne podastru sve dokaze o raznim malverzacijama. Ne DORH, ne USKOK, već NOVINARI koji često rade posao DORH-a. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare