To je to što me zanima!

Plenković će o pregovorima u Bruxellesu govoriti ispred Vlade

Na zajedničkoj sjednici članovima Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a Plenković će predstaviti sastav svoje nove vlade, a zatim se vraća u Bruxelles na nastavak produljenog summita
Vidi originalni članak

Hrvatski premijer Andrej Plenković u Zagrebu će novinarima dati izjavu o tijeku pregovora o novome europskom proračunu i Planu oporavka ispred zgrade Vlade u 11 sati, a popodne se vraća u Bruxelles na nastavak pregovora.

Kao što je već prije najavljeno, premijer će u 15 sati imati susret s predstavnicima osoba s invaliditetom, doznaje se od glasnogovornika Vlade Marka Milića.

ŠTEDLJIVA ČETVORKA SVE KOČI Kasne pregovori u Bruxellesu: Michel traži izlaz iz 'blokade'

Sjednica Predsjedništvo i Nacionalnog vijeća HDZ-a pomaknuta je sa 17 na 16 sati, a nakon nje će predsjednik HDZ-a Andrej Plenković također dati izjave medijima.

Teme Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a vezane su za konstituirajuću sjednicu Hrvatskog sabora, prijedlog za predsjednika i potpredsjednike Sabora, za osnivanje Kluba zastupnika HDZ-a te zamjene zastupnika zbog nespojivosti  dužnosti. 

Na zajedničkoj sjednici članovima Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a Plenković će predstaviti sastav svoje nove vlade, a zatim se vraća u Bruxelles na nastavak produljenog summita. 

PAKET VRIJEDAN MILIJARDE Plenković očekuje kompromis od 'štedljive EU četvorke'

Sastanak čelnika zemalja članica EU ušao je u ponedjeljak u četvrti dan, dogovora o sedmogodišnjem proračunu i fondu za oporavak još nema te je za 16 sati zakazan nastavak. Pregovori čelnika EU-a zapeli su oko iznosa bespovratnih sredstava za gospodarski oporavak.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Razum999 20.07.2020.

    Plenki djeli novce 20 milijardi eura ,a zec u šumi ???

  • POTPEC 20.07.2020.

    Zašto jednostavno ne kažete ISTINU i SAMO ISTINU. Plenković i njegovi oko njega će i dalje ispred vlade lagati i varati svoje građane.

  • mihic82 20.07.2020.

    Danas Zavod za statistiku objavio da je prosječna plaća za svibanj 6600 kn, kako to ako je sigurno 600 000 ljudi bilo na minimalcu i vrlo mali broj dobio osttak plaće Znaci da postoji taj javni sektor koji ima puno bolju plaću i kriza ih nije niti ocesala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare