To je to što me zanima!

Plenković je poručio: 'HDZ-ov najsnažniji kadar je jedinstven'

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je kako se na unutarstranačkim izborima u HDZ-u treba nadmetati idejama, programima i rezultatima te je ustvrdio da je HDZ-ov najsnažniji kadar jedinstven
Vidi originalni članak

- HDZ odlikuje to što je demokratska stranka i na izborima koji slijede, svi koji žele sudjelovati, naravno da će to moći. Trebamo se nadmetati idejama, programima i vizijama, a neki od nas mogu pokazati određene rezultate -  odgovorio je Andrej Plenković u Jesenicama na pitanje novinara očekuje li potporu članova stranke iz Dalmacije na unutarstranačkim izborima. 

Istaknuo je kako očekuje da cijeli taj unutarstranački demokratski proces HDZ-u bude dodana vrijednost jačanja i snaženja za parlamentarne izbore.

"To je bit takvih političkih utakmica", dodao je.

Rekao je i da je najsnažniji HDZ-ov kadar jedinstven.

 - HDZ-ov najsnažniji kadar je jedinstven. To smo pokazali i 2016., iz nezavidne situacije, kad smo se skupili i dobili ponovno povjerenje. Mislim da je to jedini ispravan put kojim treba ići - zaključio je Plenković.

Na putu prema Dalmaciji, gdje HDZ danas obilježava značajne obljetnice, Plenković se zaustavio u Jasenicama koje danas slave dan općine. Ondje je otvoren vjetropark "Jasenice I",  a potpisan je i ugovor za izgradnju novog vrtića.

Plenković će u Splitu sudjelovati na obilježavanju 30. godišnjice osnutka splitskog HDZ-a, potom odlazi u Imotski gdje će biti na svečanosti 30. godišnjice osnutka HDZ-a u Imotskoj krajini, a potom ide u Otočac gdje tamošnji HDZ također slavi 30. godišnjicu osnutka.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 22.01.2020.

    Pllenković kao da je šef saveza komunista a ne HDZa!!!!!!!!!!!!

  • UNPROFOR 21.01.2020.

    Koji , da nije onaj lopovski kadar !

  • 20.01.2020.

    Do kada će HDZ ovako lupati i ostajati živi.? Hm, možda do slijedećih izbora. Sve dolazi na naplatu, kako meni tako i svima vama. ********************************************************************************************************************************************************************************************************************************* (Molim biti oprošten od žalovanja na moje postove, poštujte moj izbor. To vrijedi samo za one koji ne poštuju tuđe mišljenje. Svi ostali su dobro došli. Ignoriram sve provokatore!) -HVALA!-

Komentiraj...
Vidi sve komentare