To je to što me zanima!

Plenković na Danima piva: Milanović promašio kampanju

Sa predsjednikom HDZ-a pozdravio se i pjevač Mate Bulić koji večeras nastupa na glavnoj pozornici, a brojni posjetitelji ovu prigodu su iskoristili da se sa njime pozdrave i fotografiraju
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u subotu je navečer posjetio karlovačke Dane piva gdje se družio s kolegama i kandidatima iz VII. izborne jedinice, predvođenim potpredsjednikom stranke i karlovačkim gradonačelnikom Damirom Jelićem i nositeljem liste ove izborne jedinice Davorom Ivom Stierom. Sa predsjednikom HDZ-a pozdravio se i pjevač Mate Bulić koji večeras nastupa na glavnoj pozornici, a brojni posjetitelji ovu prigodu su iskoristili da se sa njime pozdrave i fotografiraju.


Upitan da komentira uhićenje navodnog hrvatskog špijuna u Srbiji, Plenković je rekao kako je to jedan slučaj koji je u cijelom kontekstu dosta neuobičajenih zbivanja u posljednje vrijeme u odnosima Hrvatske i Srbije u javnom i medijskom prostoru, te da treba vidjeti sa vlastima u Srbiji o čemu se točno radi i od kuda uopće poveznica sa Hrvatskom.


- Treba smiriti tenzije, imamo niz otvorenih pitanja, sva datiraju iz vremena velikosrpske agresije. Ta pitanja moramo rješavati, osobito zaštititi sigurnost, pravno i dignitet hrvatskih branitelja, kao i međusobnu zaštitu manjina. Hrvatska je osnažila svoj međunarodni položaj, članica smo EU i NATO-a, pred Srbijom tek slijedi taj veliki put, a naravno da u tom procesu znamo koji su naši nacionalni interesi, a HDZ-ova vlada će ih znati zaštiti – rekao je Plenković. Biračima je poručio da VII. izborna jedinica ima kvalitetnu listu, iskusnih i dokazanih kandidata, te kvalitetan program okrenut budućnosti. Upitan da komentira kampanju Zorana Milanovića, Planković je rekao kako smatra da je on promašio kampanju, te da će birači morati izabrati između deja vu onoga što nije dobro, potrošene politike, ljudi i programa ili nečega novoga transformiranog novog HDZ-a koji je na europskoj razini sa kvalitetnim programom i ljudima.   

Idi na 24sata

Komentari 42

  • invidico 25.05.2017.

    Premijer na danima piva...to objasnjava pivski trbuh...:)

  • Dosta! 05.09.2016.

    Plenkovicu ti si pogrijesio stranku,

  • liliana 05.09.2016.

    Moj glas će dobiti onaj koji kaže da će istražiti tajne računa naših građana vani,onaj koji će napraviti lustraciju ekonomsku i političku,koji će istražiti kako je Josip Jagušt kupio vilu uz princa Wiliema u Londonu i onaj koji promijeni ovršni zakon i smanji odvjetničku tiraniju nad ovršenima.Tko mi to obeća ja mu dam glas.A ti sigurno Plenkoviću to nećeš napraviti,jer ti pričaš sam o gospodarskom rastu kojeg neće biti,a nas zanima kad će se vratiti ukradeni novac.To će biti najveći gospodarski rast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare