To je to što me zanima!

Plenković najavio: Odluka vezana uz kraj epidemije Covida u Hrvatskoj stiže u četvrtak...

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) u petak je, naime, objavila da covid-19 više ne predstavlja izvanrednu globalnu zdravstvenu krizu.
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković u utorak je najavio da će Vlada u četvrtak, sukladno preporukama stručnjaka, epidemiologa iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, donijeti odluku vezanu uz eventualno proglašenje kraja epidemije koronavirusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekao je to na konferenciji za novinare nakon sastanka stranaka parlamentarne većine nakon što su ga novinari pitali, temeljem pisanja pojedinih medija, je li mu ministar zdravstva Vili Beroš predložio da se proglasi kraj epidemije.

SASTANAK PARLAMENTARNE VEĆINE Plenković o poreznoj reformi: 'Idući tjedan detalji', opleo po oporbi: 'Stupidne i debilne teze'

"Sutra je uži kabinet, Vlada je u četvrtak, u četvrtak ćemo donijeti odluke sukladno onome što smatraju stručnjaci iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo", rekao je premijer.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) u petak je, naime, objavila da covid-19 više ne predstavlja izvanrednu globalnu zdravstvenu krizu.

POŽURITE S DOKUMENTIMA U koroni vam je istekla osobna? Evo do kad morate izraditi novu nakon što objave kraj epidemije

- Ne znam jesmo li, ali riječ je o tome da odluke koje je donijela Svjetska zdravstvena organizacija sigurno imaju reperkusije za prekogranični element, a onda je na svakome od nas, i to ljudima koji su stručnjaci, da predlažu Vladi što u ovakvim okolnostima učiniti - kazao je na opasku znači li to da smo pobijedili Covid.

KOMENTIRAO NOVU ODLUKU Krunoslav Capak o objavi WHO-a: 'Ovo nije kraj pandemije. Virus je još uvijek među nama'

Idi na 24sata

Komentari 37

  • concept2 09.05.2023.

    ima sam sportsu ozljedu, dobio sam terapiju, no na pola terapije su mi sve odgodili. terapija djeluje samo ako se sve napravi u komadu i kako spada. nikada mi nisu sanirali tu ozljedu a moglo se je. no nije zbog korone

  • fliko 09.05.2023.

    Tko će odgovarati za mlade sportaše umrle od cjepiva koje ste zdušno propagirali i maltretirali naciju?

  • concept2 09.05.2023.

    što budemo sa viškom cjepiva? Koliko tisuća ga ima i miliona euro?

Komentiraj...
Vidi sve komentare