To je to što me zanima!

'Za Kuščevića ne odgovaram, a s Pupovcem ću još razgovarati'

Razgovarat ćemo, moram naći vrijeme u agendi koja je zgužvana dosta da čujem stavove gospodina Pupovca - rekao je. Još jednom je ponovio da osuđuje napade
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković je u Karlovcu izjavio da se ne smatra nimalo odgovornim za bivšeg ministra Lovru Kuščevića, a za skidanje imuniteta rekao je da će "još vidjeti što će biti od svega toga". 

Osvrnuo se i na kritike koje je SDP-ov Gordan Maras uputio na sjednici Mandatno imunitetnog povjerenstva. 

LOVRO KAŽE DA SE NE BOJI Jako mala šteta: Kuščević se okoristio 'tek' za 192.000 kn?

- Plačljivko ponovno plače, SDP ima okvir koji se zove korupcija, lopovi, sve ono što su godinama govorili oko HDZ-a, a drugo su ideološke teme i to je jedino što oni mogu pričati - rekao je Plenković. 

Što se tiče Milorada Pupovca, ponovio je da se o tome već očitovao te najavio da će ponovno razgovarati s njime da vidi kakvi su stavovi tijela SDSS-a. 

ANTO ĐAPIĆ: 'Hrvatska politika treba osuditi ponašanje Milorada Pupovca'

- Razgovarat ćemo, moram naći vrijeme u agendi koja je zgužvana dosta da čujem stavove gospodina Pupovca - rekao je. Još jednom je ponovio da osuđuje napade te da je nužno da saborski zastupnici nacionalnih manjina budu dio većine. 

- Za Hrvate ne može biti ništa pozitivnije ako se manjine osjećaju dobro - rekao je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 146

  • centarfor 03.09.2019.

    citira: "Za Hrvate ne može biti ništa pozitivnije ako se manjine osjećaju dobro" - rekao je Plenković. Većina manjinaca osjeća se u Hrvatskoj u najmanju ruku kao i većina a manjina ma tko ih šmirgla, neka se uklope kao i ostali manjinci.

  • manijak na dopustu 03.09.2019.

    Pere ruke kao Poncije Pilat. "Ne vidim krivnje u njemu, svaki papir smo prešli skupa."

  • barbossa 03.09.2019.

    Za Kuščevića ne odgovaraš! A tko je ono nedavno skupa s njim pregledao sve dokumente i zapisnike sa spornih sjednica u Nerežišću pa zaključio da je sve čisto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare