Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Za Kuščevića ne odgovaram, a s Pupovcem ću još razgovarati'

Razgovarat ćemo, moram naći vrijeme u agendi koja je zgužvana dosta da čujem stavove gospodina Pupovca - rekao je. Još jednom je ponovio da osuđuje napade

Andrej Plenković na 40. sjednici Županijskog odbora HDZ-a Karlovačke županije
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
146 komentara

Premijer Andrej Plenković je u Karlovcu izjavio da se ne smatra nimalo odgovornim za bivšeg ministra Lovru Kuščevića, a za skidanje imuniteta rekao je da će "još vidjeti što će biti od svega toga". 

Osvrnuo se i na kritike koje je SDP-ov Gordan Maras uputio na sjednici Mandatno imunitetnog povjerenstva. 

LOVRO KAŽE DA SE NE BOJI Jako mala šteta: Kuščević se okoristio 'tek' za 192.000 kn?

- Plačljivko ponovno plače, SDP ima okvir koji se zove korupcija, lopovi, sve ono što su godinama govorili oko HDZ-a, a drugo su ideološke teme i to je jedino što oni mogu pričati - rekao je Plenković. 

Što se tiče Milorada Pupovca, ponovio je da se o tome već očitovao te najavio da će ponovno razgovarati s njime da vidi kakvi su stavovi tijela SDSS-a. 

Osijek: Anto Đapić održao konferenciju za medije ANTO ĐAPIĆ: 'Hrvatska politika treba osuditi ponašanje Milorada Pupovca'

- Razgovarat ćemo, moram naći vrijeme u agendi koja je zgužvana dosta da čujem stavove gospodina Pupovca - rekao je. Još jednom je ponovio da osuđuje napade te da je nužno da saborski zastupnici nacionalnih manjina budu dio većine. 

- Za Hrvate ne može biti ništa pozitivnije ako se manjine osjećaju dobro - rekao je. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Message