To je to što me zanima!

Plenković o kritikama iz Ureda predsjednika: 'Kao i uvijek, dosadno i suvišno priopćenje'

Na sastanku su bili svi relevantni ministri, tema vojske je u fokusu i htio sam da se pripremimo za taj sastanak koji je sutra. Nema ništa logičnije od toga, rekao je Plenković
Vidi originalni članak

Andrej Plenković se obratio medijima nakon zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a u središnjici stranke. Na početku je ispričao o čemu se raspravljalo na sastanku. 

Osvrnuli su se na zbivanja u protekla dva tjedna kao što su pitanje povjerenje ministru financija Zdravku Mariću te konferencija u Glasgowu. 

Što se tiče presude Vrhovnog suda u slučaju Fimi media, Plenković je rekao kako su donijeli odluku, nakon što su konzultirali pravne zastupnike i tražili stručno mišljenje, da stranka neće koristiti mogućnost da ide pred Ustavni sud. 

SASTANAK S VOJNIM VRHOM Plenković zvao Jandrokovića na sastanak, Milanović opleo: To je nedopustiva politizacija vojske

- Procijenili smo da to nije potrebno i s te strane je ta priča za nas stavljena ad acta - rekao je. 

Za sutra je najavio Vijeće za nacionalnu sigurnost i Vijeće za nacionalnu obranu. 

- Čvrsti stav Vlade i HDZ-a je da je vojska izrazito važna za nas - rekao je. 

Na pitanje novinara o priopćenju iz Ureda predsjednika Zorana Milanovića, Plenković je rekao da je to "suvišno i dosadno priopćenje, kao i uvijek". 

BRANITELJ O MILANOVIĆU 'Ne budimo guske u magli koje zatvaraju oči pred izrugivanjem našim svetinjama i našoj žrtvi'

- Na sastanku su bili svi relevantni ministri, tema vojske je u fokusu i htio sam da se pripremimo za taj sastanak koji je sutra. Nema ništa logičnije od toga - komentirao je premijer. 

- To je bila sjajna prilika da se tome posvetimo - rekao je. 

- Gospodin Vidović ima sustavnu praksu i mogućnost da se detaljnije bavi temama za obranu - rekao je. 

Uskoro više... 

Idi na 24sata

Komentari 159

  • 09.11.2021.

    ovaj Plenković sve i svakoga ismijava na največoj razini,čak i predsjednika države,ova njegova bahatost je sam vrh dosegla,ovako nešto nije viđeno,osim što narod laže i vrijeđa vrijeđa,laže i obmanjuje sve i koga stigne.

  • Legalno Ilegalno 08.11.2021.

    Padali su i veći od tebe i ti ćeš, a onda...???

  • doktor za komentare 08.11.2021.

    Ovaj wanna be diktator i celnik zlocinacke, a usput budi receno i globalisticki manipulator i briselski potrcko, ima obraza docirati covjeku kojeg je imenom i prezimenom izabralo preko milijun gradana RH. S druge strane, njegov HDZ bira oko 17% građana, a njegov vrli ministar obrane je covjek koji je ponavljao razred. Ne, nisam ni Milanovicev fan, ali stvari su meni tu poprilicno jasne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare