To je to što me zanima!

Plenković o smrti mladića: 'Još čekamo rezultate inspekcije...'

Premijer Andrej Plenković je istaknuo kako je u kontaktu s ministrom Kujundžićem, no da će svoje sudove donositi tek nakon rezultata inspekcije. Obiteljima preminulih izrazio je sućut
Vidi originalni članak

Premijer Plenković komentirao je tragedije koje su se dogodila u Zaprešiću i Jastrebarskom.

- Izražavam žaljenje zbog nesretnih slučajeva u Zaprešiću i Jastrebarskom, izražavam sućut obiteljima. Bio sam u kontaktu s ministrom Kujundžićem i očekujemo da inspekcija ministarstva zdravstva temeljito utvrdi okolnosti slučajeva i nakon toga ćemo moći donositi kvalificiranije sudove o konkretnom predmetu - rekao je premijer te dodao da će s predstavnicima lokalnih vlasti vidjeti kako se sustav hitne pomoći može poboljšati. 

POKOPALI MLADIĆA Tuga i bol: Mattea Ružića (22) su ispratili s bijelim ružama...

Plenković je u Hvaru komentirao i sastanak s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, a na pitanje je li s njime razgovarao o izručenju šefa MOL-a, Zsolta Hernadija kazao je da je to pitanje pravosuđa te da on i Vlada zastupaju hrvatske interese. 

Osvrnuo se i na slučaj stradalih migranata. 

GRAĐANI LJUTI Ministarstvo zdravstva zasuli jajima: 'Koliko vrijedi život?'

- Meni je izuzetno žao što je došlo do slučaja. Nismo jedina zemlja gdje se oni koji se bave krijumčarenjem ljudi koriste brdovitim i šumovitim terenom... Hrvatska će policija učiniti sve da spriječi nezakonite migracije - poručio je. 

MILAN KUJUNDŽIĆ Ministar: 'Ako prepoznam da sam odgovoran, dajem ostavku'

Idi na 24sata

Komentari 119

  • ina67 15.08.2018.

    Koje inspekcije? Njegove? Ma za nevjerovati.Čekamo samo: Ja stojim iza svog ministra.

  • Danchibald 14.08.2018.

    a sto ti cekas anemicni?

  • petar10_1 14.08.2018.

    Plenkovicu nista ti ne cekas i fucka se tebi za obican puk....uzivas u opatiji na racun gradjana cije si povjerenje zlorabio . Uzivas na racun tisuce obrtnika koje si prodo stranoj korporaciji. Samo se nadam da ce tebe i cjeli Hdz stici zasluzena karma

Komentiraj...
Vidi sve komentare