To je to što me zanima!

Plenković: Obrazovna reforma se nastavlja, usuglasili smo se

Ministrica Divjak je zajedno s premijerom Plenkovićem održala sjednicu novog Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije
Vidi originalni članak

Na početku otvorenog djela sjednice Vlade, premijer Plenković komentirao je aktualne događaje pa tako i drugu sjednicu Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije i koordinaciju strategija i djelovanja na području obrazovanja i znanosti.

- Jutros smo ministrica Divjak i ja s Povjerenstvom održali još jednu sjednicu, usuglašen je tekst javnog natječaja za članove ERS-a i Akcijskog plana, koji će biti upućen u savjetovanje. Nastavljamo s obrazovnom reformom - izjavio je Plenković te dodao kako će se pristupiti ispunjavanju svih mjera i aktivnosti koje su predviđene Strategijom i Akcijskim planom, javlja N1

Idi na 24sata

Komentari 22

  • purgerica prva 11.01.2018.

    Ministrica Divjak šokirana istupom vjeroučitelja ali ne i vrijeđanjima, pozivima na nasilje i smrt sveučilišnog profa čak - Mate Kapovića, Borislava Mikulića, Paula Stubbsa. . . Jako neobični kriteriji.

  • purgerica prva 11.01.2018.

    Pa kud nesta naslovnica sa fotkom ministrice Divjak i njen pametni komentar na Bandićevu izjavu? Baš sam htjela prokomentirati i sad nemrem.

  • uhljeb 11.01.2018.

    plenki kad če stiči avioni,ina, nemogu se sjetiti šta si sve slagao

Komentiraj...
Vidi sve komentare