To je to što me zanima!

Plenković 'okrivio' Karamarka za sve što se događa u HDZ-u

Ja ću odgovarati za budućnost jer sam se zbog budućnosti HDZ-a i Hrvatske kandidirao, poručio je kandidat za predsjednika HDZ-a Andrej Plenković
Vidi originalni članak

Andrej Plenković tijekom boravka u Rijeci na pitanje hoće li bit promjena u tamošnjem HDZ-u kazao je kako su za njega svi njegovi kolege tim jer je njegov tim HDZ. Podsjetimo, riječki ogranak podržao je Tomislava Karamarka. 

Plenković je inače u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji predstavio svoj program ''HDZ – središnja snaga razvoja Hrvatske''.

- Ne samo da predstavljam program, već želim osluhnuti koji su to mogući elementi koji će nam pomoći u popravljanju svega onoga što je do sada napravljeno na način da stranka kvalitetnije funkcionira i da svi budu više uključeni u stranački rad s ciljem ojačavanja unutarstranačke demokracije - rekao je. 

Osvrnuo se na financiranje HDZ-a ruskim novcem te kazao kako će za poslovanje stranke odgovarati kada bude predsjednik.

- Vodit ću se s tri temeljna načela – financiranje mora biti zakonito, odluke koje se donose o prihodima ili rashodima moraju biti transparentne i da predsjedništvo kao kolektivno tijelo o tome bude informirano, te da budemo odgovorni. Pazit ćemo od koga u kojemu trenutku i iz kojih razloga primamo kredite ili pozajmice. Stavit ću tu točku. Sve što se u ovom trenutku događa pripada političkoj odgovornosti predsjednika Karamarka. Ja ću odgovarati za budućnost jer sam se zbog budućnosti HDZ-a i Hrvatske kandidirao - poručio je Plenković, piše Novi list. 

Idi na 24sata

Komentari 177

  • FrancTurnar 15.07.2016.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali korisnici na portalu. Lp

  • bajica1009 14.07.2016.

    Pedro tko je pedro i tko koga tu j,,,, i tko laže i obmanjuje da ništa nisu znali

  • ivič 14.07.2016.

    jaca krivila Sanadera,nije znala,Karamarko druge a ti njega!Svi ste vi u vrhu i svi imate odgovornost i znate za sve!Posebno podpresjednici,tajnik i barem njih 50 koji 25g na sceni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare