To je to što me zanima!

'Plenković ostaje u Hrvatskoj i vodit će HDZ u nove pobjede'

Predsjednik kluba HDZ-a demantirao je tvrdnje oporbenih zastupnika da će Andrej Plenković napustiti premijersku dužnost i otići na funkciju u Bruxelles. Odbacio je i nagađanja o prijevremenim izborima.
Vidi originalni članak

- Brojni oporbeni političari u Hrvatskoj priželjkuju odlazak Andreja Plenkovića u Bruxelles na neku od visokih dužnosti u Europskoj uniji. Nažalost moram ih ražalostiti zbog toga što će Andrej Plenković u Hrvatskoj mandat dovršiti i voditi HDZ u pobjedu na novim parlamentarnim izborima.

Poručio je to Branko Bačić (HDZ) komentirajući izjave Hrvoja Zekanovića (Hrast) kojem je posjet predsjednika Europske komisije  Jean-Clauda Junckera u Zagreb bio povod za zaključak da će Plenković uskoro, ipak, napustiti premijersku dužnost i otići "put Europe".

ZEKANOVIĆ TVRDI: 'Plenković će uskoro odstupiti, pričekajmo samo još koji dan'

- Apsurdno je da o tome govori čovjek koji je na glasovima HDZ-a ušao u parlament i koji da nije bilo HDZ-a ne bi imao ni priliku sudjelovati u raspravama u Saboru. Za njega i sve one koji priželjkuju odlazak Plenkovića reći ću da će Andrej biti i predsjednik HDZ-a i predsjednik Vlade i poslije idućih parlamentarnih izbora - kazao je Bačić. 

I dok pojedini koalicijski partneri HDZ-a tvrde da su velike šanse za prijevremene parlamentarne izbore, Bačić je to odbacio:

- Nema nikakvih govora o izvanrednim parlamentarnim izborima. Niti je o tome bilo riječi niti se o tome razmišlja - zaključio je Bačić. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • TITO LEGENDA HEROJ 08.06.2019.

    dok se ne ukine pravo glasa strancima HDZ će i dalje pobjeđivati,popljačkat će se ama baš sve i bit će ponovo rata,druge opcije nema.

  • TITO LEGENDA HEROJ 08.06.2019.

    da si rekao u nove pobjede i pljačke bilo bi ok.

  • 08.06.2019.

    Kad se sve svaljuje na jednog čovjeka, ostali ostaju pravi pa ispada da drugih niti nema, ali opet ima jer primaju plaće. Kako to može biti? Stara priča za novo omamljivanje naroda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare