To je to što me zanima!

Plenković prozvao Milanovića: Umjesto da pazi što kaže i osudi napad... To je njemu na sramotu

Ideja je da zastava bude tjedan dana, to rade i druge zemlje. Ne vidim zašto daje ovakve izjave, kazao je Plenković nakon komentara Milanovića o postavljanju izraelske zastave na zgradu ministarstva...
Vidi originalni članak

Hrvatski premijer Andrej Plenković prisustvuje danas u Zaboku na otvorenju Regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu.

Kako to već biva, kad su na red došla pitanja novinara, osvrnuo se na hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i njegove nedavne komentare...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stavljanja zastave Izraela na Ministarstvo vanjskih poslova bila je gesta podrške. To je bio unaprijed pripremljeni teroristički napad, poginulo je više od 1.300 Izraelaca i ovakva gesta je po mišljenju Vlade ispravna - kazao je Plenković na komentare Milanovića kojem se, blago rečeno, to nije dopalo.

'POTPUNO NEPRIHVATLJIVO' Bivši izraelski veleposlanik osudio Milanovićeve izjave o zastavi i napadima na Gazu

Odmah je Plenković nastavio:

- Ideja je da zastava bude tjedan dana, to rade i druge zemlje. Ne vidim zašto daje ovakve izjave, brojne su već reakcije i ponovno se dovodimo u situaciju gdje umjesto da pazi što kaže i da je kao Vlada osudio napade Hamasa i da Izrael ima pravo na samoobranu, s tim bi bilo sve ok. A reći da je kod njega nestalo simpatije za Izrael, nepotrebno je gdje opet ulazimo u vanjskopolitičke raskorake. Potpuno nepotrebno - kazao je Plenković, piše N1.

Isticanje zastave nije neobično. Možda je njemu neobično, to je na njegovu sramotu - završio je Plenković, javlja N1.

U PAKLU RATA EKSKLUZIVNO Očajna Palestinka za 24sata: Masakr! Nema struje ni vode. Nemamo kamo pobjeći

Podsjetimo, Milanović je o postavljanju zastave kazao:

- Mislim da je to jedan idiotski potez, uz sve moje simpatije prema Izraelu koje su nažalost izgubili u roku od 15 minuta. Hamasovce koji su počinili masakre nitko na Bliskom istoku ne voli, nijedna vlast, ali ih izgleda nažalost voli narod ili dio naroda. Nema mjesta drugim zastavama u Hrvatskoj, osim u strogo reguliranim situacijama - rekao je Milanović i dodao: "Pravo na obranu ne uključuje pravo na osvetu i ubojstva civila"..

OVDJE PRATITE SITUACIJU U IZRAELU I GAZI IZ MINUTE U MINUTU

NETANYAHU NA MEĐUNARODNOJ SCENI Orbana obožava, za Erdogana je tiranin, Obamu nikako ne voli. Trump: Netanyahu? Je*** njega

Idi na 24sata

Komentari 63

  • morana1 15.10.2023.

    Milanović je odmah osudio napad , prije od Plenkovića i Vlade. Plenković govori neistine, a isticanje izraelske zastave - neprimjereno je. Milanović je u pravu kao i svi ostali njegovi komentari, jer žrtve su. nažalost, podjednako Židovi i Palestimci i to tako već desetljećima. Milanoviću se nema šta prigovoriti!

  • nika3_1 13.10.2023.

    Ovo je Hrvatska i treba se vijoriti naša zastava, postoje protokoli za vješanje ostalih zastava. To sigurno nije podržavanja bilokojeg rata. Dosta je tuđih zastava i Ukrajine, Izraela, duginih i svih ostalih, ovo je Hrvatska!!!! Budimo ponosni , a ne poltroni!

  • happy feet 22 13.10.2023.

    Parizer bojna slijepo slijedi velikog lažljivog vođu

Komentiraj...
Vidi sve komentare