To je to što me zanima!

Plenković se ne boji. Oporba je proizvođač decibela, ali ne i kvalitetnih i dobrih rješenja...

Oporba o aferi ‘AP’ puno i glasno priča, ali malo toga čini. Na novu garnituru na Markovu trgu još ćemo čekati. Među ovim rutiniranim galamdžijama ne vidi se ekipa koja zemlju može povesti u boljem pravcu
Vidi originalni članak

Puno vike ni za što, rekao bi Shakespeare. Od galame naše oporbe povodom afere SMS, naime, neće biti ništa, i to znaju i oni, i mi, i famozni AP, koji se - koliko god akademik Željko Reiner muljao o identitetu čovjeka koji se krije iza tih inicijala - na Markovu trgu može osjećati neugroženo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 05.02.2023.

    Odavno pišem da je Hrvatska talac politike HDZ-a, što imamo prilike čitati, svakog tjedna afera jedna, a AP se tako zdušno bori protiv korupcije i kriminala. No, čini se neuspješno, jer stalno izlaze nove i nove afere, SMS. Na sve to AP se pravi da ima sinkopu, ništa nije vidio, čuo, znao... DORH isto tako, niti jedan kriminal iz redova HDZ-a nije im sporan, čak ni Žalac i Rimac. Koliko god se oporba trudila, pričala i pričala o svim ovim aferama, AP ostaje neokrznut, jer ima svoj kadar u svim institucijama, županijama, agencijama, državnim firmama, jednom riječju premreženi su svugdje i nitko im ništa ne može. Da li ćemo dočekati jednog Matiju Gupca da povede demonstracije, prosvjede (naravno mirne ali učinkovite) i da se smijene ovi kleptomani u odijelima, pa da Hrvatska prodiše? Jer ovo što bahati HDZ-ovci rade postalo je negledljivo za većinu građana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare