To je to što me zanima!

Plenković u strahu želi šapu staviti i na europske tužitelje

Plenković se poziva da je sav novac Ministarstva kulture isplaćen Geodetskom bio hrvatski i zato želi da DORH preuzme slučaj. Tad bi bio siguran da se do izbora neće dogoditi ništa
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković pronašli su temu u kojoj se slažu. Obojici smeta Ured europskog javnog tužitelja. Milanović je već ranije govorio da nemaju oni što “njuškati” u Hrvatskoj, a sad se zlurado komentira Plenkovićevu paniku u stilu: “Jesam ti rek’o”. Milanović, nasreću, nema ovlasti oko Ureda EPPO-a, ali da je on bio premijer, vjerojatno se ne bi ni osnovali. Plenković je dao punu podršku EPPO-u, a sad je vjerojatno zažalio.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Luna777 24.02.2024.

    Laura i EPPO su pencilin za ovu našu mafiju na vlasti!

  • davorin27 24.02.2024.

    Ako se ovako bahato ponaša prema europskim tužiteljima možemo zamisliti ton i ponašanje prema domaćim tužiteljima.

  • Luna777 24.02.2024.

    Sada se nedvojbeno vidi zašto je imenovao Turudića i to pet mjeseci prije isteka glavne tužiteljice Hrvoj Šipek. Opet se trebalo sve zataškati, staviti pod tepih, i sve uvjeravati da je sa europskim novcima sve u redu. No mene više plaši mentalni sklop HDZ-ovaca i Plenkovića. Plenković uporno priča, da to nisu novci iz EU nego naši. Po njemu znači da uopće nije bitno ako su to novci iz našeg proračuna, novci nas poreznih obveznika, te se njih može utajiti, krasti, muljati. To mi baš ne ide sa njegovim mantrama da oni brinu o dobrobiti Hrvatske i naroda. Ako je kriva Obuljenka zbog nemara i nebrige, ili akteri Geodetskog fakulteta, to treba onda javno reći, jer ovo muljanje mi sve više liči na sakrivanje afera. a prije bi bilo za optužnicu DORH-a ili EPPO-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare