To je to što me zanima!

Plenković: Vlada u rujnu priprema novi paket mjera

Predsjednik Vlade naglašava da će paket pomoći najugroženijim građanima
Vidi originalni članak

Vlada priprema paket mjera, a koji ćemo predstaviti tijekom rujna. Umirovljenici su ona skupina kojoj naša Vlada pomaže. Bit će to cjelovit paket i korisnici će biti zadovoljni, rekao je Predsjednik Vlade Andrej Plenković u povodu Dana Virovitičko-podravske županije u općini Sopje.

- Nažalost, u kolovozu inflacija nije rasla samo u Hrvatskoj. Rasla je i u nekoliko drugih članica Eurozone. Na razini Eurozone je oko 5,3 %. Glavni naglasak je široka potrošnja koja je po mnogim analizama viša i gdje su cijene bile više zbog turističke sezone - kaže Plenković.

- Cijene moraju ići dolje s krajem sezone - kaže Plenković.

Novinare je zanimalo kada će biti izbori.

- Izbori će biti u redovitom roku -kazao je te podsjetio na zakonske propise.

Nije preskočio ni komentar na izjavu predsjednika Zorana Milanovića.

Ne pratim ga uopće, on govori toliko nesuvislih teza… Mahom se moramo baviti popravljanjem te štete - dodao je. 

- Milanović ima manju odgovornost, ide okolo i priča što hoće. Pridonio je da vulgarizira cijeli politički dijalog. Neki komentatori nas stalno izjednačavaju, što je neistina. Govorimo potpuno različito. Morali smo ići u Grčku popravljati štetu - rekao je Plenković.

Uskoro više..

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Luna777 02.09.2023.

    Eto sada će Premijer Plenković omogućiti svim penzionerima koji se griju na plin da plaćaju plin po 1 euro, a možda i za cent! Bio bi to jako dobar paket mjera. Ako može Vujnovac i Barbarić zašto ne bi mogli i umirovljenici imati tu pogodnost!

  • Zrile2 01.09.2023.

    pripremi i sebi nešto

  • zelena mamba 01.09.2023.

    Uvijek neke usporedbe . Usporedi onda mirovine u Luxemburgu i u Hrvatskoj . I opet se hvali . Mi ovo mi ono . A pokrali plina da ni sami ne znaju . Sve nariktavaju samo da budu na čelu . Najnoviji primjer izborne jedinice . Kutina , Bakar , Otočac u istoj izbornoj jedinici .

Komentiraj...
Vidi sve komentare