To je to što me zanima!

Plenkovićev plan protiv curenja informacija izaziva strepnju i u HDZ-u: 'On ne shvaća što radi'

NOVI EXPRESS Da se stvari zakonski postave onako kako želi premijer, javnost do danas ne bi znala da su uhićeni Josipa Rimac, Gabrijela Žalac, Darko Horvat i mnogi drugi
Vidi originalni članak

Ovo su informacije koje premijer Andrej Plenković ne želi da vidite. Takva bi obavijest mogla stajati na početku ili na kraju svakog novinarskog priloga ili teksta koji donose sadržaje poruka, snimljenih poziva, imena uhićenih, koji opisuju milijunske transakcije i sadrže slične dokaze nakon što Uskok i DORH objave da nekog sumnjiče za kriminal, zlouporabe položaja, namještanje poslova... Jer ništa od toga ne bi smjelo biti objavljeno. Odnosno, onaj tko kaže novinarima ili im da dokumente mogao bi završiti na tri godine u zatvoru. A novinare bi pozivali i u policiju na obavijesne razgovore na kojima od njih mogu tražiti mobitele.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • alisil 22.02.2023.

    Pončo i Toro!

  • 19.02.2023.

    Sve je već toliko kristalno jasno da i mala djeca to vide i shvaćaju.

  • Barba iz Amerike 19.02.2023.

    Odvjetnici ne smiju komentirati istrage i procese u tijeku, a netko iz institucija može trgovati informacijama i dokazima is spisa? Pa dajte razmislite. To treba biti kazneno djelo ometanja istrage i suđenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare