To je to što me zanima!

Plenkovićev zaštitar spasio dva Slovenca sa zapaljenog glisera

Dok je bio na godišnjem odmoru, policajac koji inače radi u osiguranju premijera Andreja Plenkovića spasio je dvoje Slovenaca koji su završili u moru jer im se zapalio gliser
Vidi originalni članak

Policijski službenik M.Š., koji inače radi u Upravi za posebne poslove sigurnosti i pripadnik je osiguranja premijera Andreja Plenkovića, u ponedjeljak je spasio dvoje Slovenaca kojima se zapalio gliser.

Nesreća se dogodila u Puntu na otoku Krku, nekih 1,45 nautičkih milja od svjetionika Tranjevo kod Raba, javlja Jutarnji list. Na intervenciju su izašli Lučka kapetanija, policija i Sea help. Ugasili su požar u svega desetak sekundi, tako što su podigli izvanbrodske motore iz mora. 

Policajac koji je spasio Slovence iz mora bio je na godišnjem odmoru. Na spašavanje je krenuo u brodici u kojoj je bio sa suprugom i troje male djece. U uvali je bilo još brodica, no nitko osim njega nije krenuo u pomoć.

Kako piše Jutarnji, Plenkovićev zaštitar u policiji radi već 19 godina, a u Puntu, gdje ima kuću, mještani za njega kažu da je vrlo dobar čovjek, uvijek spreman pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • DedaCvrle 09.08.2018.

    Ma da je i sam Plenki spasio ali ja svejedno neću glasati za HDZ!!!!

  • kulin_ban 09.08.2018.

    svaka čast, zbog takvih je ljudi svijet ljepši!!

  • maxim m 09.08.2018.

    bravooo👏👏👏👏👏👏 za vađenje motora iz mora...

Komentiraj...
Vidi sve komentare