To je to što me zanima!

Plinski biznis ostaje Ini, no plin će poskupjeti za čak 13 posto

Prema neslužbenim informacijama, plin će poskupjeti za 13 posto, a poskupljenje možemo očekivati početkom godine. Pregovori s Mađarima još nisu okončani
Vidi originalni članak

Predstavnici hrvatske Vlade dogovorili su s predstavnicima MOL-a da plinski biznis (prodaja plina iz uvoza) ostaje Ini, ali Mađari zauzvrat traže povećanje cijena plina za građanstvo, neslužbeno doznaje HRT. Pregovori su večeras trebali biti završeni, ali navodno još moraju usuglasiti nekoliko detalja te će se oni nastaviti i narednih dana. Prema pisanju Večernjeg lista, plin će distributerima poskupjeti za 13 posto, što će u konačnici rezultirati 10-postotnim poskupljenjem za kućanstva. Poskupljenje možemo početkom iduće godine.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • predator1 03.12.2010.

    bogu hvala da ce konacno nesto poskupiti u ovoj obecanoj njihovoj zemlji.toliko para sam se nakupio samo od place ,da ne govorim o udjelima u nadzornim fondovima,,sram me vec ici u banku po lovu.nadam se da ce uskoro sve poskupjeti barem 200 posto ,pa sto cu s parama??

  • mangart 02.12.2010.

    kad sam u auto ugrađivao plin pred 2 godine, LPG je bio 3,35 kn, a danas 5,30 kn. Bravo za hrvatsku i za hrvatski narod. Idemo dalje...

  • WebSuperman 02.12.2010.

    mene ništa više ne može iznenadit...interesi sitne gomilice nam vode državu, te interese plaća narod, i na kraju sitna gomilica radi velebne vile a narod samo bijesno tipka po tipkovnici bez da mrdne dupetom, jer misli da će već netko drugi za njih dignuti revolution!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare