To je to što me zanima!

Plitvički 'hamburger' za 30 kn: 'Ovo ni u menzi nisam vidjela'

Facebookom se proširila fotografija više nego skromnog sendviča odnosno "hamburgera" koji se na Plitvičkim jezerima prodaje po cijeni od 30 kuna
Vidi originalni članak

Facebookom se proširila fotografija više nego skromnog sendviča odnosno "hamburgera" koji se na Plitvičkim jezerima prodaje po cijeni od 30 kuna.

Hamburger je umjesto u pecivu serviran s dvije šnite kruha, listom salate i malo rajčice.

'Nema gorčine, samo koji gram komedije'

"Plitvički hamburger za 30 kuna", napisao je autor fotografije na Facebook stranici Hrvatske tragedije.

- Nije bit u 30 kuna nego u " hamburgeru" koji to nije...Isto kao što po jadranskim gradovima ekipa na brzaka otvori sezonski restoran u kojem poslužuje lignje friško ulovljene, prave jadranske, a kad ono patagonijske ili kalifornijske, pržene u ulju korištenom 100 puta...kupljene na veliko...fuj... - napisala je jedna komentatorica.

- Ovako nešto ni u studentskoj menzi nisam vidjela - stoji u drugom komentaru.

To je ono 'Igrajmo se ugostiteljstva'

- U NP Krka pola litre vode je 18 kn. Kao da si u pustinji. Sramota!!!, piše nadalje.

- Mislim da je to ono "Igrajmo se ugostiteljstva" svatko može biti ugostitelj u Hrvatskoj i prodavati svoje "usluge" po cijeni po kojoj hoće, nema standarda za takvo što, ali još je čudnije da je to netko platio toliko novca. Bzvz... - napisao je još jedan nezadovoljni građanin.

Idi na 24sata

Komentari 351

  • Mijo Fekeć 26.06.2015.

    Prvi pravi zdravi hamburger .tzv seljački hamburger .Jedino je cijena niska .Nebi ja to prodava ispod 50 kuna .

  • pomalo ljut 25.06.2015.

    Eto koliko vidim ovdje bi velika večina ljetovala na moru za 100 kuna deset dana išli na Plitvice i jeli za 5 kuna obrok za četvoricu ............ smirite malo strasti i stojte doma ako nemate za ljetovanje a ne ovdje kenjati .......... ja sam s mora a ne idem na skijanje jer to ne mogu priuštiti pa ne kenjam ovuda i ne bacam floskule a ako negdje krenem i budem imo novca baš će me biti briga oče li piva koštati 200 kuna ja ču je od gusta platiti jer ja tako hoču i neču pitati razloge zašto je ta piva tu 200 kuna smizdravci jedni STOJTE DOMA

  • sarkastik76 24.06.2015.

    prdin ja na ovaj tobože hamburger!

Komentiraj...
Vidi sve komentare