To je to što me zanima!

Pljačka benzinske u Garešnici: Imali maske i prijetili oružjem

Policija navodi da su naoružani ušli u prostor benzinske postaje i od 40-godišnjg djelatnika uz prijetnju oružjem zatražili utržak. Djelatnik im je predao nekoliko stotina kuna i osobne isprave
Vidi originalni članak

Bjelovarska policija traga za dvojicom maskiranih razbojnika  koji su u subotu oko 18.25 sati u Garešnici, uz prijetnju oružjem opljačkali benzinsku postaju.

Policija navodi da su naoružani ušli u prostor benzinske postaje i od 40-godišnjg djelatnika uz prijetnju oružjem zatražili utržak. Djelatnik im je predao nekoliko stotina kuna i osobne isprave, a drski razbojnici su potom pobjegli. Na sreću nije bilo ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • domoljub029 28.01.2019.

    to su neki amateri jer su uzeli novca za sladoled

  • budalajlama 27.01.2019.

    Garavi iz Garešnice, vjerojatno. Mogli bi ih lako pronaći po registraciji auta...................................................................da im je auto registriran.

  • najiram 10 27.01.2019.

    pa čudi me što su došli maskirani i prijetili...ljepo su trebali napisati zamolbu za financijsku potporu ...i mirna bosna ina bi im vrlo rado pomogla sa recimo milijunčekom kunića...kao potrebitim..i niko ih nebi nazivao razbojnicima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare