To je to što me zanima!

'Pljačkao sam jer mi supruga i djeca nisu imali što za jesti...'

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu razbojnika koji su u rujnu maskirani prijeteći nožem orobili dvije trgovine. U pljačkaške pohode išli su u Audiju, a vozač se branio kako se na nedjela odlučio zbog neimaštine.
Vidi originalni članak

Dubravko B. i Mario G. osumnjičeni su za dva razbojnička pohoda u Zagrebu kojem su opljačkali 4450 kuna. U razbojstva su išli u Audiju.

Policija sumnja da su se u subotu, 16. rujna oko 20 sati, dovezli do trgovine Prehrane na Trnovčici. Na glave su navukli maskirne kape te prijeteći nožem od zaposlenice (55) uzeli 3850 kuna. U prošli petak su orobili trgovinu Dendi u Dubravi. Prijeteći oštrim predmetom i, najvjerojatnije, elektrošokerom  orobili su djelatnicu (49). Potom su se, sumnja policija, u Audiju odvezli sa 600 kuna plijena.

Osumnjičeni, koji je u prepadima vozio Audi, branio se tvrdeći kako je u pohode išao jer je jedini hranitelj u obitelji koji skrbi o ženi i četvero djece. Da nije počinio nedjela, tvrdio je, ne bi imali što jesti. 

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio im je mjesec dana istražnog zatvora kako ne bi mogli ponoviti nedjela, a Mariju G. i zbog opasnosti od bijega. 

Idi na 24sata

Komentari 172

  • stiven 05.10.2017.

    Ljencino jedna,uhvati se posla a ne pljacke,da su ti djeca i žena gladna nikada ti ovo nebi palo na pamet,tražio bi posao i prehranio bi ih

  • Jozale 04.10.2017.

    E dečki moji, kad kradete na sitno završite u zatvoru, ali kad se krade naveliko, završite u vili na Pantovčaku. Pamet u glavu za ubuduće.

  • ljubica ljubičica_1 04.10.2017.

    Dali su za ovakvu Hrvatsku branitelji dali živote?

Komentiraj...
Vidi sve komentare