To je to što me zanima!

Pljuskovi i grmljavina u cijeloj zemlji, vrućina nema na vidiku

Pljuskovi ponegdje mogu biti izraženiji, odnosno u kratko vrijeme može pasti veća količina kiše, a uz jak vjetar ne može se isključiti ni tuča.
Vidi originalni članak

Vrućina neće biti ni sljedećih dana, a u subotu nas cijelog dana čeka nestabilno vrijeme uz moguće obilne pljuskove. 

U prvom dijelu dana kiša i pljuskovi bit će u zapadnim krajevima, a do večeri će se proširiti na veći dio zemlje. Lokalno može biti i pljuskova praćenih grmljavinom.

Pljuskovi mogu biti izraženiji osobito duž obale. Lokalno će biti i jačeg nevremena, s kojim, osim veće količine kiše u kratko vrijeme, može biti i prolazno pojačanog vjetra pa i tuče. Zapuhat će bura, prolazno jaka pa i olujna kako će se preko naših krajeva premještati veća količina vlažnog i nestabilnog zraka sa sjeverozapada, navodi se u novoj prognozi HTV-a. 

POGLEDAJTE GALERIJU: Kiša danas u Šibeniku

Na krajnjem jugu zemlje mjestimični pljuskovi i kiša stići će poslijepodne, a jugo će brzo okrenuti na buru i sjeverozapadnjak. Temperature će diljem zemlje biti od 24 do 28 Celzija.

No u nedjelju nam stiže lagani oporavak. Bit će djelomično sunčano, a na Jadranu pretežno. Sredinom dana i poslijepodne, osobito u unutrašnjosti, mojestimično su mogući kiša i pljusak. Najviša dnevna temperatura uglavnom će biti između 23 i 28 Celzija.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • 14.07.2019.

    sve te klimacke promjene zapravo i nemaju veze sa samom prirodom...mis e igramo sami prirodom pa tako sva moderna tehnologija kao Repetitori koji svojim zraćenjem smetaju svima nama o kojma se vješto šuti i zatapšava..no isto tako razna moderna tehnologija nam je tako i klimu pošemerila svojim magnetskim poljima i valovima koji jako smetaju za klimu i klimatske promjene...koje su velik razlog tučama poplavama i nevremenu...ljudi nisu svijesni koliko su si tehnologijom uništili sve oko sebe i sami sebi štete kao takvi...i životinje biješe iz šuma koliki haos čovjek radi na sve strane ..sve je uznemireno i sve se mjenja ne radi prirode več radi uništača ČOVJEKA čovjek je kriv za sve što se dešava a priroda je kao bumerang koja nam to sve vrača kako se mi prema njoj odnosimo...sami čemo sebe istrijebiti i uništiti...

  • 13.07.2019.

    danas je padala kratko alki sada je oblačno 24 ,,sutra razvedravanje srecom nece trajat dugo.

  • Judita👥 13.07.2019.

    Vrijeme je baš bljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare