To je to što me zanima!

"Ploča HOS-a iz Jasenovca mora biti maknuta, i bit će..."

Ploča s takvim natpisom ne može biti nigdje. Mogla je biti u jednoj kvislinškoj tvorevini, ali u demokratskoj Hrvatskoj ne i točka, rekao je u ponedjeljak saborski zastupnik SDSS-a
Vidi originalni članak

Ploča u Jasenovcu s ovakvim grbom i natpisom ne može tamo ostati, to je kao jedan na jedan. Ona mora biti maknuta i bit će maknuta. Ploča s takvim natpisom ne može biti nigdje. Mogla je biti u jednoj kvislinškoj tvorevini, ali u demokratskoj Hrvatskoj ne i točka, rekao je u ponedjeljak za N1 Televiziju saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac. Pupovac je odgovorio i na pitanje kako tumači  da ni ove godine državnog vrha nije bilo u Brezovici.

- Mislim da je Dan antifašističke borbe od ogromne važnosti za RH. Antifašizam znači čuvanje najboljih slobodarskih vrijednosti među zemljama i da su danas još važnije, pogotovo za Hrvatsku koja je kao marionetska.  Na pitanje što misli o promjeni imena Trga maršala Tita, Pupovac je rekao:

- Josip Broz Tito je jedan od najvećih državnika koje je 20. stoljeće imalo i jedan od vodećih antifašističkih boraca i zapovjednika jednog od najsnažnijih pokreta otpora na europskom tlu poštovan od svih članica antifašističke koalicije i čiji je lik svugdje gdje se obilježavaju velike pobjede. To što ga neki proglašavaju proglasiti najvećim zločincem i abolirati Pavelića - to je nedopustivo.

Idi na 24sata

Komentari 486

  • ivan48hr 27.06.2017.

    E neće pod cijenu tebe da napustiš sabor.Ljubite Šoškoćanin.

  • OS_LEGA 27.06.2017.

    A "šajkače" na nadgrobnim spomenicima i raznorazni dvoglavi orlovi su u redu?

  • Australian 27.06.2017.

    Naj manje ce se tebe pitati o toj ploci, sto se tebe tice borio si se da Hrvatska nikada ne postane, zapamti Pupovce ti ces proci a Hrvatska i plpce vjecno ce ostati .Ovo je Hrvatska ,a ne Srbija

Komentiraj...
Vidi sve komentare