To je to što me zanima!

Udario konobaricu u glavu pa ju pitao gdje je bila '91 godine

Pijani muškarac prvo je vrijeđao skupinu djevojaka, a kad ga je konobarica zamolila da ode udario ju je u nos. Ona ga je primila za nogu, oborila i pozvala policiju
Vidi originalni članak

U kafiću na Pločama u Dubrovniku u petak u 20 sati pijani muškarac vrijeđao je skupinu djevojaka. Konobarica (19) ga je zamolila da napusti lokal, a on ju je obasuo uvredama. 

- Rekao mi je da sam kurvetina, pitao me gdje sam bila '91 godine te da on ovdje živi 20 godina i nitko ga neće tjerati iz kafića - rekla je djevojka za Dubrovački dnevnik. 

Nakon toga vratio se u kafić i udario ju je šakom u nos i nastavio udarati po licu. Ona ga je uhvatila za nogu i oborila na pod nakon čega je pobjegla u potrazi za policijom. Stigla je do taksi stajališta i tamo se dvaput onesvijestila. 

Nasilnika su pronašli u Bunićevoj poljani. Bio je pijan i vrijeđao policajce. 

Djevojka ima lakše ozljede. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • helo kity 21.09.2014.

    cura je iz Vinkovaca i svojim radom se školovala i pomagala majci i dvojici braće. i dosta mi je više te fraze "Gdje si bio 91" jer su si mnogi uzeli za pravo raditi što hoće u ime rata i obrane a oni koji su stvarno ratovali ispaštaju zbog takvih i kad mi netko ponovi tu frazu dođe mi da kažem u p***i m****inoj kao i ti 59, 60, .......

  • Yassa 21.09.2014.

    momentalno na hlađenje narednih 10 godina

  • bornnl 21.09.2014.

    A gdje si ti bio kad su konobari bili malo jači muški.

Komentiraj...
Vidi sve komentare