To je to što me zanima!

Plus size balerina: Ponosna je na svoje obline i na svoj ples

SAD: Iliana Vera (30) bavila se baletom, ali je odustala kada je imala 17 godina. Danas pleše burlesku, ali i miješa elemenete baleta. Kaže da je ponosna na svoj stil
Vidi originalni članak

Iliana Vera (30) iz Teksasa poznata kao Frostine Shake (Šećerni potres) je balerina koja je počela trenirati kada je imala šest godina. Baletom se prestala baviti sa 17 jer više nije mogla pratiti zahtjeve svojih isntruktora. Postala je plesačia burleske kada je imala 18 godina pa je u svoj nastup počela uključivati i baletne korake. Plus size balerina na društvenim mrežama i internetu objavljuje svoje fotografije i video isječke. Kaže da se prestala baviti baletom jer su radili pritisak na nju da mora bit mršava. 
- Kada sam se prestala baviti baletom, počela sam istraživati drugačije vrste plesa koji mi daju slobodu da se izrazim - kaže Iliana. 
- Zahvaljujući plesu moj se tijelo osjeća živo - kaže Iliana i dodaje da su njezine ikone stila Brigitte Bardot, Maria Felix i Jayne Mansfield. 
- Nosim što želim, ovisno o tome kako se osjećam. Ponekad sam vrlo glamurozna, a ponekad sam ležerna. Oblačim se kako se osjećam i nemam neki određeni stil - kaže Iliana, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • jadro2 15.05.2016.

    Imaju li oni, da vide kako je užasna.

  • jadro2 15.05.2016.

    Boze sačuvaju kako izgleda.

  • Leaena 13.05.2016.

    Zamislite agoniju baletana kad su je trebali podići u nekoj sceni... Lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare