To je to što me zanima!

'Po Barbaru su došli kombijem, pet dana nije skoro ništa jela'

Podsjetimo, Barbara je tijekom noći na subotu nestala iz obiteljskog doma u Triblju kraj Crikvenice i otad joj se gubio svaki trag. Pronađena je u srijedu, a njezina obitelj sumnja da je oteta
Vidi originalni članak

U kombiju koji je odvezao Barbaru Vidović (13) dečko kojega je upoznala preko Facebooka, nije bio sam, javlja RTL. Njezina majka im je ispričala kako je njezina kći kad se vratila kući bila u šoku. 

- To moje dijete nije bilo - kaže Branka Vidović, Barbarina majka. Tvrdi da je njezina kći htjela samo izaći van, a ne otići s njima. Tvrdi da su ju oni uzeli. 

- Odveli su je u Dugu Resu. To je, navodno, njihov neki rod - kaže Branka. Kaže da su Barbaru odvela četvorica i da je pet dana živjela na nekoliko čokoladica. Ona i dečko su pronađeni u Dugoj Resi nakon dojave susjeda. 

Dodaje kako se na kćer ne ljute. Kažu, znaju da nije kriva. Ne žale ni zbog nesretnog Facebooka. Podsjetimo, Barbara je tijekom noći na subotu nestala iz obiteljskog doma u Triblju kraj Crikvenice i otad joj se gubio svaki trag. Njezina obitelj vjeruje da ju je dečko star 15 ili 16 godina kojega je upoznala putem Facebooka izmamio da izađe iz kuće, a potom je oteo i odveo. 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • adamus 26.08.2017.

    Roditelji,manite tu djecu fb i tih gluposti,selfiranja ,napućenih usana i isprčenih guzova,tangi i baba vangi.. Većina roditelja nezna što im djeca rade kad nisu pod nadzorom..

  • BiserkaHorvat_1 18.08.2017.

    i ja imam curice jedna ima 13 a druga 14 i pratim si djecu i još nemaju dečke pustim je u grad ali moraju doči na vrijeme doma da si bolje pazila nebi se to desilo

  • đokica 18.08.2017.

    maslo roma....

Komentiraj...
Vidi sve komentare