To je to što me zanima!

Pobjegao nakon sudara u kojem je stradao muškarac

U teškoj nesreći na kod Crikvenice u subotu oko 3 sata poginuo je vozač Opela I. Grabovac (29). Vozač Mercedesa pobjegao je s mjesta nesreće
Vidi originalni članak

U sudaru dva osobna vozila u subotu ujutro oko 3 sata u Crikvenici na DC 8, tzv. Jadranskoj magistrali, smrtno je stradao vozač Opel Astre splitskih oznaka Ivica Grabovac (29), dok je vozač Mercedesa zagrebačkih oznaka napustio mjesto nesreće, ali ga je policija nešto kasnije pronašla.
Vozač Mercedesa je, vozeći prema zapadu, u blagom desnom i preglednom zavoju izgubio nadzor nad vozilom, prešao na lijevu kolničku traku i udario u Opel Astru. Od siline udarca Opel je odbačen izvan kolnika, a Mercedes se zaustavio nakon 50-ak metara. Zatim je napustio mjesto nesreće.
Odbjegli vozač na obradi je u Policijskoj postaji u Crikvenici. Promet je na tom dijelu DC 8 bio zatvoren od 3 do 5.35 sati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cepuljni 26.07.2008.

    eh da pobjegao bez obzira jel nekom djetetu u tom autu trebala pomoc ili prijevoz do bolnice,ubi se seljacino jadna neodgovorna,u zatvor s tobom odmah na 15 god minimalno,ne bi ti meni za volan nikad vise sjeo,uspostavio bi zakon kod ovakvih slucajeva da mu se zabrani ikad vise posjedovat automobil,i ako bi mu neko drugi posudio svoj kad ga policija zaustavi i otkrije da vozi odmah s tim automobilom u presu bez obzira koliko skup bio i tko mu je vlasnik

  • anderkavr 26.07.2008.

    U gajbu na doživotnu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare