To je to što me zanima!

Počela velika nagradna igra: OSVOJITE 70.000 kn

Ne propustite jedinstvenu priliku: sudjelujte u nagradnoj igri 24sata “Novac s neba baš kad ti treba”. Troje sretnika očekuju bogate nagrade
Vidi originalni članak

24sata vas i ove godine rješavaju siječanjske besparice! Sudjelujte u najvećoj i najjednostavnijoj nagradnoj igri - “Novac s neba baš kad ti treba”, i možda baš vi budete jedan od troje sretnih dobitnika 70.000 kuna na potrošačkoj kartici. Put do nagrada nikad nije bio lakši: u dva je tjedna potrebno izrezati, sakupiti i poslati 14 kupona iz 24sata, a za slanje možete koristiti kuvertu koju vam darujemo u ponedjeljak. Ako poneki kupon propustite, ne brinite se - nedjeljom objavljujemo i džoker kupon, koji nadomješta jedan propušteni kupon.
Velika popularnost ove nagradne igre razlog je njezina ponavljanja već treću godinu zaredom:  
- Radim feštu za cijelu Makarsku - s oduševljenjem je povikala Nedjeljka Žarnić, lanjska dobitnica 70.000 kuna na potrošačkoj kartici. Jednako je oduševljena bila i naša mala dobitnica istog iznosa, Beatta Filipović (6) iz Feričanaca kraj Požege. Njezina je majka rekla da je kći upornim sakupljanjem kupona donijela sreću cijeloj obitelji. Ako i vi želite 70.000 kuna, sudjelujte u igri - kupone potražite svakog dana u 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DVRBAN 27.01.2008.

    MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE MOGU LI IĆI TRI KUPONA JOKER U IGRU. UNAPRIJED VA SE ZAHVALJUJEM

  • direktor 17.01.2008.

    jel vrijede kuponi iz večernjeg?

  • AANTEAA 16.01.2008.

    Ozbiljno.S poslanom samo jednom SMS porukom.I ja sam prije mislili kako su sve te nagradne igre namještene ali eto posrećilo mi se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare