To je to što me zanima!

Počelo je suđenje medicinskoj sestri optuženoj za ubojstvo sedam beba: 'Nisam kriva...'

Medicinska sestra izjavila je da nije ubila pet dječaka i dvije cure i kako nije pokušala ubiti po još pet curica i dječaka u razdoblju od lipnja 2015. do lipnja 2016. godine.
Vidi originalni članak

Medicinska sestra Lucy Letby (32) na sudu u Manchesteru je rekla da se ne osjeća krivom za ubojstvo sedam novorođenih beba i pokušaj ubojstva još njih deset, javlja The Telegraph.

Letby se izjasnila da nije kriva po sve 22 točke optužnice. Članovi obitelji njezinih navodnih žrtava s galerije su pratili početak suđenja. Na sudu su se pojavili i roditelji optužene medicinske sestre John i Susan.

Medicinska sestra izjavila je na sudu da nije kriva za stravična djela koja joj se stavljaju na teret. Naime, optužena je da je ubila pet dječaka i dvije djevojčice te za pokušaj ubojstva još pet djevojčica i dječaka u razdoblju od lipnja 2015. do lipnja 2016. 

NEGIRA SVE OPTUŽBE Počinju suditi medicinskoj sestri iz pakla: Optužena za ubojstvo sedam beba, još 10 htjela ubiti

Radila je na odjelu za neonatalnu brigu u Chesteru. Dok je tamo bila zaposlena naglo je porastao broj djece koja su preminula na tom odjelu.

Independent prenosi kako je sud zabranio izvještavanje o identitetima žrtava, ali i djece koja su preživjela te su zabranili kontaktiranje roditelja i svjedoka koji su povezani sa slučajem. 

Očekuje se da bi cijelo suđenje moglo potrajati i do šest mjeseci. BBC javlja kako je dio novorođene djece otrovan, neki i inzulinom.

Letby su prvi put uhitili 2018. godine nakon što je pokrenuta istraga oko smrti beba u bolnici u Chesteru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Jozoglumac 11.10.2022.

    Jel iz BG ova ?

  • KomisarRizzo 11.10.2022.

    Aj napišitie u jednom članku još pet puta da je izjavila da nije kriva!Bože sačuvaj novinarstva…

  • 11.10.2022.

    Tko je kriv ako ti nisi?🤦

Komentiraj...
Vidi sve komentare