To je to što me zanima!

Buktinja na cesti kod Plomina: Bus izgorio, putnici evakuirani

Troje vatrogasaca s jednim vozilom izašlo je na teren. Požar je lokaliziran u 13 sati. jedno kratko vrijeme za vrijeme gašenja promet je tim dijelom ceste bio otežan no ubrzo je normaliziran..,
Vidi originalni članak

- Vozio sam cestom kada sam tri kilometra od Brestove prema vidikovcu Plomin uočio autobus kako se dimi. Bio je parkiran, a putnici su stajali nedaleko busa. Nakon desetak minuta kada sam se vraćao istim putem cijeli bus bio je u plamenu - rekao je vozač koji je svjedočio požaru autobusa na DC D66.

Od PU Istarske doznajemo kako su dojavu o gorećem autobusu zaprimili u 12:20.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Autobus zagrebačke registracije putovao je iz Zagreba za Rovinj. Tijekom vožnje vozač je primijetio dim iz motora te zaustavio autobus. Svi putnici evakuirani su na vrijeme te srećom nema ozlijeđenih - kazali su iz policije.

- Troje vatrogasaca s jednim vozilom izašlo je na teren. Požar je lokaliziran u 13 sati. jedno kratko vrijeme za vrijeme gašenja promet je tim dijelom ceste bio otežan no ubrzo je normaliziran - kazao je zapovjednik vatrogasaca iz Labina.

Očevidom će biti utvrđen uzrok požara te materijalna šteta.
 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • IndodaM 24.04.2017.

    Trebao se samo spustiti do Brestove pa drito u moru se zagasiti bez intervencije vatrogasaca.:)

  • alcapone123 24.04.2017.

    Ili MAN ili Mercedes samo se oni mogu zapaliti...

  • Ninekino 24.04.2017.

    Nista strasno to je croatia bus stare barake bitno da su putnici uredu a gospon zelenika sprema lovu u svoje depove.Ali mozda inspekcije pocnu raditi svoj posao .

Komentiraj...
Vidi sve komentare