To je to što me zanima!

Počelo suđenje HDZ-ovcu koji je pivskom bocom ubio kolegu

Svjedočio dr. Ivan Frketić, koji je prvi pregledao ozlijeđenog Dražetića. Kazao je kako je Dražetić u bolnicu došao bez svijesti te da je imao teške ozljede
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Karlovcu se sudi Josipu Gavriću, HDZ-ovcu koji je okrivljen da je u ožujku prošle godine nakon izbornog skupa nakon svađe punom pivskom bocom udario stranačkog kolegu Dražetu Dražetića (69). 

Dražetić je izgubio svijest, pao je u komu te je dva tjedna nakon toga preminuo. 

U utorak je svjedočio dr. Ivan Frketić, koji je prvi pregledao ozlijeđenog Dražetića. Kazao je kako je Dražetić u bolnicu došao bez svijesti te da je imao teške ozljede. Nakon pregleda liječnici su utvrdili kako ima višestruke frakture lubanje. 

Na suđenju je svjedočio i Jozo Gavrić, otac okrivljenog. Rekao je kako ga je Dražeta napao te ih je njegov sin rastavio tako da ih je odgurivao jednog od drugog. Istaknuo je kako je Dražetiću upravo Josip prvi priskočio u pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • radoslav ivoš 23.01.2013.

    ako je u ožujku onda ga je opizdio ŽUJOm

  • Vlad 22.01.2013.

    Meni nije bitno gdje se to, i povodom čega desilo, niti stranačka pripadnost. Više me zanima zašto suđenje tek sad kad je krivac pred svjedocima ubio čovjeka. Što? Čekali su državni udar ili novi rat. Jadnog li sudstva!

  • dalmatinac12345 22.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare