To je to što me zanima!

Počeo predizborni rat: 'Udarili' protiv Zokija i njegove Vlade

Na cesti od Velike Gorice prema Sisku, osvanuli su plakati na kojima su otisnuti podaci o stopi nezaposlenosti, broju iseljenih iz Hrvatske, povećanju javnog duga...
Vidi originalni članak

Iako predsjednica Kolinda Grabar Kitarović još nije odredila datum parlamentarnih izbora izgleda da se predizborna kampanja zakuhava. 

Na cesti od Velike Gorice prema Sisku, prije Vukovine, osvanuli su plakati pod nazivom 'Hrvatska raste' na kojima su otisnuti podaci o stopi nezaposlenosti, broju iseljenih iz Hrvatske, povećanju javnog duga, broju blokiranih građana, stopi nezaposlenosti. Sve su to podaci koji aktualnoj Vladi nikako ne idu u prilog jer je od 2011. do 2014. iz Hrvatske iselilo 64 posto više građana, u istom razdoblju javni dug se povećao za 34 posto kao i stopa nezaposlenosti koja je porasla 26 posto, a od 2012. do 2015. broj blokiranih građana povećao se za 52 posto, piše na plakatima.

Snimio čitatelj

Ipak, nije poznato tko stoji iza ovih plakata koji upućuju na stranicu crnonabijelo.eu gdje se osim tih istih plakata u digitalnom obliku nalazi i nekoliko šaljivih videa koji su također usmjereni protiv SDP-a i premijera Zorana Milanovića.

Idi na 24sata

Komentari 202

  • Vražji Vrag 01.10.2015.

    Obje struje i lijevi i desni su za ...c. Nama ne trebaju niti političari niti vjerra i vjerski fanatici. Nama trebaju pošteni poduzetnici i poštena država koja nije obojena u stranačke i vjerske boje. To je jedini način napretka. Domoljublje se u RH mjeri količinom prevarenih građana i ukradene love (čitaj "ukradene sadašnjosti i budučnosti - što tjera mladu populaciju u pečalbu).

  • user_26733 01.10.2015.

    dobro je poznato tko se na velikogoričkom području prepucavao plakatima iz proračuna vg. jedan je sad u briselu već neko vrijeme, a drugi je još tu....

  • tmendas 01.10.2015.

    Andrija Jarak (koji inače izvještava samo o katastrofi i nekoj nevolji) javlja se uživo: hdz je pobijedio na izborima, i još dvadesetak manjih stranaka s kojima je koalirao!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare