To je to što me zanima!

Počinio toliko brutalne zločine da je dobio 341 godinu zatvora

Sena iz Las Vegasa prisilio je sve žrtve na spolne odnose, i muškarce i žene, a neke je tjerao i da snimaju. Silovao je i svoju djecu, a svoje žrtve je tjerao da opće s bivšom suprugom i obiteljskim psom...
Vidi originalni članak

Christopher Sena (52) dobio je 60 uzastopnih doživotnih kazni nakon što je zlostavljao osam članova obitelji i snimao svoje gnjusne zločine. Sena iz Las Vegasa prisilio je sve žrtve na spolne odnose, i muškarce i žene, a neke je tjerao i da snimaju. Silovao je i svoju djecu, a svoje žrtve je tjerao da opće s bivšom suprugom i obiteljskim psom, piše Metro.

- Sram me što ovaj zločinac dolazi iz istog grada kao i ja - rekao je sudac William Kepher, prenosi Las Vegas Review Journal. 

- Radio je perverzije nad svima, pa čak i djecom - dodao je.

Brutalni zločini otkriveni su 2014. tijekom policijske racije Senine kamp kućice. Pronašli su snimke silovanja.

Senina supruga Deborah Sena (53) i bivša supruga Terrie Seena (48) dobile su također doživotne kazne s mogućnošću pomilovanja i uvjetnu kaznu za deset godina. Obje su navodno znale za zločine i pomagale pervertitu.

Prije samog uhićenja, Sena je na Facebooku objavio post kako jako voli svoju obitelj. Rekao je da je Deborah najbolja partnerica na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Honda orao 07.06.2019.

    Bem te živote. A i hondu vozio. Fakat čudan svat

  • spirit lamp 03.06.2019.

    Opet neki islamski terorist, inace samo oni to rade.

  • ivan87nx 01.06.2019.

    e sad bu dobil svokodnevni gangbang od crne braće

Komentiraj...
Vidi sve komentare