To je to što me zanima!

Pod težinom snijega urušio se stakleni krov na zgradi Sabora

Krov je bio od debelog armiranog stakla, a ispod je bio i strop od pleksiglasa pa u Saboru procjenjuju da je na njemu bilo 400 do 500 kg snijega. Nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Staklena kupola ispred male vijećnice u Saboru urušila se pod težinom snijega u ponedjeljak oko 7.30 sati. Snažan udarac čuli su i zaposlenici u drugom dijelu zgrade. Krov je bio od debelog armiranog stakla, a ispod je bio i strop od pleksiglasa pa u Saboru procjenjuju da je na njemu bilo 400 do 500 kilograma snijega.

Na ploči ispred male vijećnice, na kojoj je pisalo Dvorana Josipa Šokčevića također je otpala većina slova.

Djelatnici su ogradili taj dio zgrade. Stoji upozorenje da se tuda ne smije prolaziti. Na mjesto kupole stavili su najlon.

Sjednica Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav trebala je biti u maloj vijećnici, ali zbog pada kupole članovi odbora i novinari bili su u sabornici. Štetu još uvijek procjenjuju.

- Cjelokupna sanacija odnosno ugradnja zamjenskih staklenih površina bit će dovršena čim vremenski uvjeti to dopuste.- rekli su nam u saborskoj službi za medije te dodaju da vatrogasci, koji redovito čiste snijeg s krova zgrade Sabora, nisu mogli pristupiti kupoli zbog njezine specifične pozicije i očistiti snijeg.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • DragoKirinić 22.01.2013.

    samo cenzaj svejedno če biti objavljeno htio ti ili ne narod mora jednom stat na kraj ovoj i bilo kojoj vlasti koja ne radi u interesu naroda koji ju je i postavio tu gdje je.

  • DragoKirinić 22.01.2013.

    pa ti cenzo sada cenzaj i ovo ako imaš debela m****da i dokaži svoju pristranost vladi i vlasti koja če tako i tako otiči a ti češ izgubiti svoj tako dobar posao.

  • DragoKirinić 22.01.2013.

    ovaj članak posvečujem našim "DRAGIM"političarima aradi se o sljedečem: molim vas dame i gospodoiz saborskih klupaizađite iz svojih toplih stanova i iz saborate se uhvatite lopata(jer vi služite narodu) pa nam budite za primjer jer do sada smo MI bili vama.iz vaših redova dolazeriječi da ljudi na socijali "trebaju" čistiti snijeg jer su na teret državi a molit ču lijepo kome ste vi na teret????? zar su ti (socijalci) krivi što su ostali bez posla???? istjerani iz tvornica na ulicu sa nekom crkavicom koja nije dostatna niti za tjedan ( a po vama dosta ) pokažite solidarnost i vlastitu obavezu koja kaže da SVATKO MORA OČISTITI ISPRED SVOGA PRAGA ili če biti novčano kažnjen. pa kao što se vidi samo se je udostojio gospodin BANDIČ pokazati naprimjeru kako treba funkcionirati zajednica.BANDIČU KAPA DO PODA a ovoj sviti koja tako lijepo živi na teret poreznih obveznika poruka : ZARADITE SVOJU (redovitu plaču) i budite primjer narodu koji vam je dao u ruke ovlasti koje do sada na niti jednom planu niste ispunili pa pokušajte sa snijegom koji vam je zameo staze koje če očistiti tamo neki socijalci obespravljeni degradirani svrstani u "ološ" jer nezna krast na fini način hoče zaradit svojim radom pa makar to bilo i čišćenje snijega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare