To je to što me zanima!

Pod utjecajem alkohola skrivio nesreću: Premjestili šefa krim policije na drugo radno mjesto

Policijska uprava zadarska je u četvrtak izvijestila da je načelnik zatražio za Mršića "premještaj na radno mjesto niže složenosti" te da prestaje obavljati poslove voditelja službe
Vidi originalni članak

Načelnik kriminalističke policije PU zadarske podnio je prijedlog da se šefa zadarske krim policije premjesti na radno mjesto niže složenosti. Podsjetimo, Bore Mršić je u srijedu nešto poslije 7 sati skrivio prometnu nesreću u Bibinjama kraj Zadra, a izmjereno mu je i 1,37 promila. 

Iz PU zadarske izvijestili su četvrtak kako je, nakon razgovora s predmetnim rukovoditeljem, načelnik podnio prijedlog za premještaj te da Mršića prestaje obavljati poslove voditelja službe u toj policijskoj upravi. 

IZMJERILI MU 1 PROMIL Načelnik zadarske policije pijan skrivio prometnu nesreću

- Nakon okončanja postupka utvrđivanja disciplinske odgovornosti javnost će biti pravovremeno obaviještena - priopćili su iz PU zadarske. 

Podsjetimo, Mršiću su izmjerili 1,37 primila u krvi. Kako je izvijestila policija, dok je vozio iz smjera Sukošana prema Zadru, dolaskom u Bibinje i ulaskom u desni zavoj Mršić se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, nego je prešao u suprotnu i prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji dio automobila zagrebačkih registracija kojim je upravljala žena (25). 

Vozačica je lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u zadarskoj bolnici. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • BO1960 30.07.2021.

    Radno mjesto niže složenosti - i tekućine bez alkohola.

  • japanokinezjapano 30.07.2021.

    On nije ništa prekršio jer se i je kretao sredinom obilježene trake. Treba toj vozačici oduzeti vozačku za sva vremena šta se nije držala sredine krajnje desne svoje trake.

  • pijevac 29.07.2021.

    veliki dio šljama se krije iza policijske odore,posebno onih još zaostalih iza rata

Komentiraj...
Vidi sve komentare