To je to što me zanima!

Podigli optužnice protiv Šestaka, Marinca i Šketa

Koprivnica: Bivše čelnike Podravke Marinca i Šestaka u optužnici terete da su odobravanjem kredita od pet milijuna kuna nanijeli štetu toj tvrtki
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podiglo je optužnice protiv Zdravka Šestaka, Darka Marinca i Darka Šketa, javlja HRT. Šestaku se kao bivšem članu uprave Podravke te Marincu, kao predsjedniku uprave Podravke, stavlja na teret da nisu prilikom dogovora i odobrenja kredita od pet mil. kn drugom trgovačkom društvu postupali s pažnjom dobrog gospodarstvenika te da su oštetili Podravku. Šestaka, se kao člana nadzornog odbora tvornice obuće Sloga i Šketu, kao predsjednik uprave tereti da su htjeli osigurati povrat kredita od pet milijuna kuna. Sklopili su sporazum kojim su dodatno opteretili Slogu koja je već tada bila pred stečajem te tako umanjili vrijednost stečajne mase.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • branez 02.07.2010.

    Za njih je bio Remetinec luksuz. Oni zaslužuju Goli otok, samo kad se sjetimo njihove bahatosti i odnosa do podređenih, a i mafija im nije dorasla. Vjerujemo u današnje pravosuđe i sigurno će dobiti ono što im pripada. Neće se više \"šepiriti \" na tuđi račun i troškove radnika.

  • user_43440 02.07.2010.

    ma ništa od tih optužnica to je samo farsa tresla se brda rodio se miš kao i mnogi dosadašnji slučajevi na sve strane frka i još nakraju nevini!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare