To je to što me zanima!

Podigli optužnicu: Inspektor Porezne tražio 18.000 kn mita

M.S. se tereti da je od vlasnika trgovačkog društva, u postupku naplate duga, zatražio da mu isplati novac. Zauzvrat bi mu omogućio poslovanje unatoč zabrani
Vidi originalni članak

USKOK je podigao optužnicu protiv M.S. (50), višeg inspektora Porezne uprave zbog primanja mita. 

- Optužnicom se okrivljeniku, višem inspektoru Porezne uprave, Područni ured Zagreb, stavlja na teret da je tijekom siječnja 2014. godine, u Zagrebu, od vlasnika jednog trgovačkog društva, u postupku naplate poreznog duga, zatražio da mu isplati novčanu nagradu, a kao protuuslugu mu je obećao da će mu omogućiti daljnje poslovanje na jednom prodajnom mjestu unatoč zabrani obavljanja djelatnosti koja će mu biti izrečena u poreznom postupku. 

Okrivljenik je od odgovorne osobe društva zatražio da mu u mjesečnim ratama isplati nagradu u ukupnom iznosu od 18.000,00 kuna. Prvi dio dogovorene nagrade okrivljenik je preuzeo 15. siječnja 2014. godine - objavio je USKOK na svojim stranicama.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • štajeovoljudimoji 07.08.2014.

    A kad će doći na red porezni inspektori u Bjelovaru??????

  • AntonTrdić 07.08.2014.

    i treba ih rijesiti sve , jer su svi korumpirani !

  • shubydooooo 07.08.2014.

    uveli su fiskalne kase pa su i sebe onemogucili jer sve ide preko fiskalnih ali mis uvjek nade rupu on bi nagradu a jedan lokal mu zatvori drugi bi mu dao da se koristi da bi dobijo nagradu ali ljudi koliko to smjesno zvuci nagradu bude ga uskok nagradijo sada .

Komentiraj...
Vidi sve komentare