To je to što me zanima!

Podigli optužnicu protiv trojca koji je postavio sajlu smrti zbog koje je poginuo Dorian Valentić

Trojicu muškaraca terete da su sajlu na šumskom putu postavili, iako su znali da je koriste motociklisti tijekom vožnje šumom, kao i da nije uočljiva. Na tu sajlu je naletio Dorian Semion Valentić koji je i poginuo
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je 10. studenog, nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv trojice muškaraca zbog postavljanja sajle, zbog koje je prošle godine na šumkom putu poginuo Dorian Semion Valentić (21). 

Trojicu muškaraca, starih 61, 57 i 67 godina, optužili su zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti iz članka 222. stavak 3. i 4. u svezi članka 215. stavak 1. i 3. Kaznenog zakona.

GODINU DANA OD SMRTI Sajlu smrti koja je ubila Doriana postavljali godinama. Istražuju trojicu nakon tekstova u 24sata

Kako se navodi u priopćenju DORH-a, trojac se tereti da su u šumskom predjelu na širem području Rijeke, na ulazu u njihovu česticu, postavili čeličnu sajlu između stabala, iako svjesni da navedenu šumsku stazu učestalo koriste motociklisti tijekom vožnje šumom, kao i da sajla nije lako uočljiva, olako držeći da time ne ugrožavaju sigurnost posjetitelja šume.

Zbog toga je, navodi se, 9. kolovoza 2020. oko 20 sati poginuo Dorian Semion Valentić. On je, vozeći se motociklom šumskim putem, zajedno s grupom motociklista, zapeo u postavljenu sajlu zadobivši pritom osobito teške tjelesne ozlijede u predjelu glave i vrata od kojih je preminuo na mjestu nesreće.

ZAREZALA MU JE VRAT VIDEO Jeza kod Rijeke: Netko je opet postavio žicu na stazi u šumi. Na nju naletio motociklist

Istraga nad trojcem pokrenuta je u kolovozu, kad je i otkriveno da su sajlu postavljali godinama našumskom predjelu "Prisika" u Lopači kod Jelenja. 

Idi na 24sata

Komentari 191

  • amun6 24.11.2021.

    a kam su motoristi išli po tuđem?  

  • Senna1988 22.11.2021.

    Vi sta odobravate sajle kao to je privatna posjed i to znaci ja mogu svoju parceli ogradit sa visoko naponskim strujom tako da dite diene moju ogradu i da ga ubije stid vas moze bit to sto su stavili sajlu to je isto ka i da su pucali u njega a slazem se da je privatno vlasništvo svetinja ali to je podmukli ubojstvo

  • 22.11.2021.

    Naj jaci su ovi sa komentarima privatni posjed i takve fore ti nemaju nikakve posjede a kamoli šume da se bas i kroz dvorište voze di nije put di živiš di ti se djeca igraju pa nemreš covjeku zamku slozit i oduzet mu život i u šumi nema table di je društvena a di privatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare