To je to što me zanima!

Podigli optužnicu: Stojanovića terete za pokušaj ubojstva

ŽDO u Splitu tereti Kristijana Stojanovića Kikija da je 6. lipnja 2010. kao suvozač na ukradenom motociklu ispalio prema Leu Paureviću više hitaca iz pištolja
Vidi originalni članak

Stari znanac policije, Kristijan Stojanović Kiki (32), optužen je za pokušaja ubojstva bivšeg specijalnog policajca i redara Lea Paurevića (41)  6. lipnja 2010. godine. Županijsko državno odvjetništvo u Splitu tereti ga da je tog dana oko 3.00 sata kao suvozač na ukradenom motociklu ispalio prema Paureviću više hitaca iz pištolja nepoznate marke s prigušivačem. Nakon napada je pobjegao, a u obližnjoj ulici motocikl je zapaljen kako bi se prikrili dokazi. 

Stojanović je čest gost u kaznionicama, bio je suđen za pokušaj ubojstva i dilanje droge, zbog nasilja i drugog. U travnju mu je tromjesečna kazna zatvora zbog razbijanja inventara u policijskoj ćeliji preinačena u jednomjesečni rad za opće dobro. Tada je glavom razbio dvostruko izolacijsko staklo u 2. policijskoj postaji.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Fjaka_1 10.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 10.05.2013.

    Uzor mladima, divljaj, pucaj, dilaj...i ništa ti se neće dogoditi. Bitno da si "otprije poznat policiji" i to je to, kao neka apsurdna mantra.

  • 10.05.2013.

    Tri godine im je trebalo za podići optužnicu? A gdje je on bio za to vrijeme?

Komentiraj...
Vidi sve komentare