To je to što me zanima!

Podigli optužnicu: Uletjela u kafić autom, poginuo muškarac

Vozačica (28) je automobila prešla na nogostup, nakon čega je skrenula te prešla preko kolnika i nogostupa i automobilom uletjela u zatvorenu terasu ugostiteljskog objekta
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Puli je nakon provedene tromjesečne istrage podiglo pred Županijskim sudom istoga grada optužnicu protiv 28-godišnje žene zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Sada joj prijeti zatvorska kazna između tri i 15 godina. 

Okrivljenicu se tereti da je 14. prosinca 2019. oko 23.45 sata, i pod utjecajem alkohola od 1,20 promila, upravljala osobnim automobilom kolnikom županijske ceste ŽC 5081 Ulicom Zelenice u Labinu iz smjera Rijeke prema Puli. U jednome trenu ista je skrenula u lijevo u Ulicu Matije Vlačića, te nije koristila isključivo kolnik i nije se kretala sredinom obilježene prometne trake.
Tereti ju se da je prednjim desnim kotačem automobila udarila u rubnik nogostupa s desne strane kolnika Ulice Matije Vlačića i desnom stranom automobila prešla na nogostup, nakon čega je skrenula u lijevo preko prometne trake namijenjene za promet vozila iz suprotnog smjera, te prešla preko kolnika i nogostupa i s osobnim automobilom uletjela u zatvorenu terasu ugostiteljskog objekta Rock Caffea na goste koji su sjedili za stolom. 

DETALJI UŽASA U LABINU Uletjela u kafić s 1,37 promila, muškarac (34) umro u bolnici

Uslijed ozljeda na licu mjesta tada je poginuo 35-godišnji Ivan Batelić iz Labina, a uz njega teške su ozljede zadobili i 32-godišnjakinja iz Raše, 31-godišnjak iz Labina, dok su 27- godišnjakinja iz Svete Nedelje i 29-godišnjak iz Raše srećom prošli s lakšim ozljedama. 

Treba i podsjetiti da je uslijed strahovita udara automobila Volkswagen Polo na goste Rock Caffea, većina drugih gostiju na čelu s vlasnikom i osobljem bara bila prisebna, te su do dolaska Hitne pomoći, odmah priskočili ozlijeđenima. Izvukli automobili i počistili porazbacan inventar kako bi olakšali pristup djelatnicima Hitne pomoći što je uvelike pomoglo u spašavanju. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 02.04.2020.

    tri mjeseca su istrazivali da je kazne jer nisu bili sigurni da nije mozda iz neke obitelji do treceg koljena netko bio u poitici jer oni svoje nesmiju kaznjavati

  • 02.04.2020.

    30 god za klosarku!

  • 02.04.2020.

    Pa kud prije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare