To je to što me zanima!

Podmetnuti požari u dva pulska kafića su povezani?

Popularni kafić Cabahia izgorio je do temelja, a vlasnik je u srijedu rekao da misli kako su krivi vandali. Otprilike u isto vrijeme gorio je Podroom
Vidi originalni članak

Pulska policija u četvrtak je izvijestila kako su zasad utvrdili da su požari u kafićima Podroom i Cabahia u srijedu ujutro izazvani otvorenim plamenom, još nepoznatog porijekla. Kako se neslužbeno doznaje oba požara su povezana te su podmetnuti. Popularni kafić Cabahia izgorio je do temelja, a vlasnik je u srijedu rekao da misli kako su za to krivi vandali. Dodao je da se nikad nije nikome zamjerio te da mu nije jasno zašto bi netko to učinio. Otprilike u isto vrijeme je u 50 metara udaljenom Podroomu buknuo požar, a navodno je u kafiću nađen Molotovljev koktel. U požaru je ozlijeđena i starica koja je bila u stanu iznad kafića.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gladijator 18.06.2009.

    od kad je dugova ima i požara,od kad je požara ima i osiguranja,od kad je osiguranja ima i novaca,a kad imaš novaca nestaju dugovi i život ide dalje!prije par dana su \"provalili\" u Cabahiju i zaprašili je aparatom za gašenje požara.pričaj mi priču!dok vi tugujete alen se negdje smije sa Đekom trlja ruke i govori \"koje naivne budale\".nije mi žao! žao mi je Dijega,ostali će se već snać nekako,a Dijego?tko će njega udomiti?ha ha Boki pomozi Dijegi,pomozi sinu razmetnome!e da,da ne zaboravim,Ratko duguješ mi dva deca!!!znaj da \"IMAM TE NA OKU\"!!!!!!!!!!!ha ha pozdrav svima!

  • gladijator 18.06.2009.

    e moj alene!samo se ti kurči.bahat si i prepotentan, hodaš kao faraon!ima naivnih, ali ja nisam taj.mogao si prodati jaguara,a ne ostaviti konobare na cesti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare